02.14. – Hazai halak vákuum alatt

Sous-vide módszer különösen alkalmas hal sütésére. Mivel az eljárás kiemeli a hal természetes ízét, fontos, hogy sütéskor a hal friss legyen. Amikor beszerezzük a halat, az legyen fényes, nedves és kemény. A hal húsa omlós és könnyen széteshet. A legtöbb halféle 30 perc alatt eléri a tálalási hőmérsékletet, de a hosszabb idő túl puha állagot fog eredményezni.

A halak esetében különösen fontos az előírt maghőmérséklet elérése, amely biztosítja a megfelelő mikrobiológiai tisztaságot.

  • Melegen füstölt Sziki pontyfilé savanyított vízitomávalés citrusosfehérgyökérpürével
  • Süllőfilé káposzta, csicsókaropogós, és cékla
  • Pisztángtekercs tárkonyos gyökérzöldégekkel és

Jelentkezés oktatásra









A kurzusok ára levásárolható sous-vide technológiához szükséges termékeinkre.
Egy képzés ára csak egy nem akciós termék, vagy csomag esetén használható fel, minimum nettó 100.000-Ft megrendelés esetén.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót