2018.11.29. A Sous-Vide technológia alapjai I.

A Sous-Vide technológia alapjai;

A molekuláris konyha lényege,  eszközök használata, fűszerolajak készítése, marinálás vákuum alatt. Alapkészítmények hőkezelése.

  • Őszi zöldségek készítése vákuum alatt
  • Friss fűszerolajak vákuum alatt
  • Vákuumban marinált vöröstonhal savanyított retekkel, salátákkal, gránátalmavinaigrettel
  • Paraj textúrák sous-vide tojással
  • A tanyasi csirke és a téli zöldségek vákuum alatt

 


Jelentkezés oktatásra









A kurzusok ára levásárolható sous-vide technológiához szükséges termékeinkre.
Egy képzés ára csak egy nem akciós termék, vagy csomag esetén használható fel, minimum nettó 100.000-Ft megrendelés esetén.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót