2018.12.13. A Sous-Vide technológia alapjai II.

A Sous-Vide technológia alapjai elméletben. Élelmiszerbiztonság, mikrobiológia, előnyök és veszélyek, biztonsági megoldások

A  Sous-Vide előkészítő műveletei gyakorlatban, gyümölcsök, és bőrős húsok hőkezelése vákuum alatt

  • Gyümölcsök tartósítása vákuum alatt
  • Bőrös húsok hőkezelése vákuum alatt
  • Bőrös lazac sous vide, céklával
  • Kacsamell savanyított gyümölcsökkel
  • Császárhús szarvasgombás csicsókapürével

 


Jelentkezés oktatásra









A kurzusok ára levásárolható sous-vide technológiához szükséges termékeinkre.
Egy képzés ára csak egy nem akciós termék, vagy csomag esetén használható fel, minimum nettó 100.000-Ft megrendelés esetén.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót