A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Blog

Sous-Vide hőkezelési táblázat

Sous-Vide főzési idők és hőmérsékletek (Sous-Vide táblázat) SOUS-VIDE: SÜTÉSI IDŐK ÉS HŐMÉRSÉKLETEK °C MIN IDŐ MIN MAX. IDŐ MARHA, BORJÚ Lágy hús darabok: filé, borda, szelet 55

Bővebben »

Miért jó a sous vide (szuvid)?

A sous vide ételkészítési technológia alapjaiban változtatja meg az ételkészítésről vélt, vagy valós elképzeléseinket. Csidei Tamás séffel átnéztük a technológia rengeteg előnyét. Kötelező olvasmány a

Bővebben »

Séfek a COVID-ról 2.

Gasztronauta- Séfek a világjárvány okozta gazdasági válságról, ami a vendéglátás szektort érinti A vendéglátás újraindítása nem lesz egyszerű feladat, és ahogy márciusban jósoltam ez az

Bővebben »

A szabadnapos szakács

Honnan jött neked ez az ötlet hogy a szuviddal foglalkozz?  Először 25 éve Ausztriában találkoztam a technológiával, és külön-külön  annak egyes elemeivel is, csak akkor

Bővebben »