Bradley fapogácsa

48 db/6.990-Ft+áfa
120 db/13.990-Ft+áfa

Bradley fapogácsa, a Bradley füstölők titka:

A fa égése közben, a füst íze az égés első pillanatában keletkezik. Ha a faforgács, vagy a fűrészpor túl sokáig ég, kellemetlen utóízt ad a füstölt élelmiszernek. Az ízeket az is rongálhatja, hogy a túl magas hőmérsékleten gázok szabadulhatnak föl, illetve kiég a gyanta.

A Bradley Fapogácsák ellenőrzött nyomás és nedvességtartalom mellett készülnek természetes vadfák és gyümölcsfák forgácsaiból. Ennek a szisztémának köszönhetően a pogácsák egyenletesen és előre látható módon égnek el. Azáltal, hogy az elektromos fűtőtest tetején minden pogácsa égése max. 20 percen át tart, a faforgács tiszta, folyamatos füst keletkezését teszi lehetővé, állandó hőmérséklet érték mellett. Ezzel a két megoldással biztosítjuk, hogy Önnek nyugodtan ellenőrzés nélkül hagyhatja az ipari füstölőt, valamint biztos lehet abban, hogy minden alkalommal azonos minőségű, kiváló ízű terméket kap.

A Bradley Füstölő mindegyik típusa teljesen automata, 20 perc alatt éget el egy Fapogácsát, és adagolja be a következőt. Így, ebben az ütemben akár 8 órán át, ellenőrzés nélkül működtethető a füstölő. Ezt az időt kedve szerint egyéb elfolglaltsággal töltheti el.

Fapogcsák típusai:

Gyanta, sav és toxinmentes füst előállítására. Tiszta és természetes alapanyagból keserű utóíz nélkül!

 • Égerfa 48 és 120 db-os
  Almafa 48 és 120 db-os
  Cseresznyefa 120 db-os
  Hikori 120 db-os (Az Észak-Amerikában őshonos, ehető, diószerű gyümölcsöt termő fa nemzettség)
  Juharfa 48 db-os
  Mesquite 48 db-os (Mexikóban és DNY USA-ban őshonos magas cukortartalmú hüvelyes fafajta)
  Tölgyfa 48 db-os
  Pekándió fa 48 db-os (Az USA melegebb tájain élő kemény de törékeny hikori fafajta)
  Speciális keverék  48 db-os

48 db-os kiszerelés  6.990-Ft+áfa
120 db-os kiszerelés 13.990-Ft+áfa

Kiürítés