A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

ÚJ TERMÉK PacoJet JUNIOR

1390000 Ft + ÁFA

Mélyhűtött termékek feldolgozására, adagszám: 1-10, digitális vezérlés, manuális nyomáskiegyenlítés, fordulatszám: 2200 / perc, tartozékok: 1 db edény + fedél, pakotizáló kés, edény, tömítő-késtartó betét, öblítő betét és tisztító készlet (kék).

A készülék saját ( és opcionálisan rendelhető ) edényeiben előre lefagyasztott készítmények ( fagylalt, öntet, szósz, krém, zöldség, gyümölcs, stb. ) speciális eljárással történő -közvetlen a tálalást megelőző- krémszerűvé tételére, habosítására és adagolására. A folyamat paraméterei: hőmérséklet: -18/-22 C fok, túlnyomás: 1.2 bar, fordulatszám: 2000/perc, edények hasznos űrtartalma 0,8 liter. Opcionális tartozékok: többlet edények, késgarnitúra, titán nitrit (növelt felületi keménységű aranysárga színű) “pacotizáló” kés.

Jellemzők

  • Származási ország: CH
  • Elektromos energia: 230/50/1 V/Hz/kW
  • Külső méret: 180 × 360 × 500 mm
  • Nettó (Bruttó) tömeg: 13(17) kg
  • Csomagolt méret: 590 × 290 × 450 mm
  • Garancia: 12 hónap

Alkatrészek, szervíz, vagy kiegészítők kéréséhez keressen minket: info@sousvidechef.hu  

Elfogyott