SOUS-VIDE CHEF Professzionális PUHA tasakok kamrás gépekhez (-40-+121 fokig)

73000 Ft87000 Ft + ÁFA

A sous-vide nagyobb volumenű felhasználásánál az élelmiszerbiztonsági kockázatok és a káros anyagok kioldódása extrém körülmények között is a minimálisra csökkenthetők. A tasakok vákuumtartása rendkívül fontos a gazdaságos előállítás során, hiszen ezek a tasakok 121 fokos extrám környezetben, forró gőz hatására sem lágyulnak el, így megtartják a légritkított környezetet. Ezek a tasakok rendkívül biztonságosak és megfelelő hegesztés után selejt gyártás nélkül gazdaságos és biztonságos gyártást eredményeznek, így jelentős megtakarítást, elenyésző mikrobiológiai kockázat mellett. Az egyetlen vákuumtasakunk, mely felhasználható élelmiszeripari sterilizáláshoz használható Autokláv rendszerekben és fagyasztható is!

-Használható hosszú ideig forró gőzben és Autokláv rendszerekben is!

-Kiváló vákuumtartás, és hőlágyulás rezisztencia extrém körülmények között is.

-Fagyasztható, hőtűrése -40 – +121 fok

-Élelmiszeripari Sous-Vide félkész termék gyártására, fagyasztására ajánlott.

Csak előrendelésre. Minimális rendelési mennyiség 1#/méret, gyártási idő 15 munkanap.

1# 2500 db 15X30cm  73.000 Ft+áfa
1# 2000 db 20X30cm 73.000 Ft+áfa
1# 1600 db 25X35cm 87.000 Ft+áfa
1# 1000 db 30X40cm 73.000 Ft+áfa
1# 500 db  40X60cm 73.000 Ft+áfa

Egyedi méretekre kérem kérjen ajánlatot!

Törlés

Hozzá ajánljuk…