Nincs élet szuvid nélkül? Interjú Csidei Tamással
Miért elkerülhetetlen a sous vide? Nagyüzem és a la carte? A vendéglátás helyzetére a válasz sok esetben kézenfekvő, úgy hívják sous vide. A szakmai berkekben
Miért jó a sous vide (szuvid)?
A sous vide ételkészítési technológia alapjaiban változtatja meg az ételkészítésről vélt, vagy valós elképzeléseinket. Csidei Tamás séffel átnéztük a technológia rengeteg előnyét. Kötelező olvasmány a
“Mindig kerestem a megoldást arra, hogyan tudok jobb eredményt elérni a húsok hőkezelésével.”
Csidei Tamás a sous vide szakértő, 15 éve tevékenykedik a technológia fejlesztésével, és oktatásával. Sorozatunkból ő sem hiányozhat, hiszen szakmai tevékenysége, és a téma átfogó ismerete révén, nagy
Vomberg Frigyes nálunk dedikálta a Szakácskabátba zárva című Séfregényét
Vomberg Frigyes-Szakácskabátba zárva Vomberg Frici szakmai életének első részét az éttermi konyhákon töltötte. Volt sikeres konyhafőnök, majd ezt követően a tanár, többek között az én
A szabadnapos szakács
Honnan jött neked ez az ötlet hogy a szuviddal foglalkozz? Először 25 éve Ausztriában találkoztam a technológiával, és külön-külön annak egyes elemeivel is, csak akkor
Mesélj magadról-Beszélgetés Gasztronautával
Mesélj magadról, hol születtél? Nem tudom igazából ki vagyok, vagy kinek a reinkarnációja, de az biztos, hogy csak önmagam szeretnék lenni. Szeretnék szabadon élni, dönteni,
GASZTRONAUTA ÚJRATÖLTVE
Asztalos István riportja a GASZTRONAUTA kft ügyvezető Séfjével az oldalas magazin 2013. novemberi számában. Asztalos István riportja a GASZTRONAUTA kft ügyvezető Séfjével az oldalas magazin
Gasztronauta-A 2 éves interjú
-Volt valaki a családodban, aki előtted ezzel foglalkozott, vagy mi alapján választottad ezt a szakmát? A nagyanyám remek cukrász volt és a nagybátyám állítólag jó
Kutatómunka a konyhában
Csidei Tamás neve esetleg kevesek számára cseng ismerősen a fővárosközpontú hazai gasztronómia világában, Debrecenben és Győrben azonban már letette a névjegyét. Az ételek minőségében kompromisszumot
Robin Hood utolsó vacsorája
Szomorúan értesültem, hogy elhagyod városunkat, és régiónkat, visszaköltözöl Győrbe. Hál Istennek, az Internet korában, nincsenek távolságok, kapcsolatunk – remélem – nem szakad meg, továbbra is