A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

400x600mm, professzionális STERILIZÁLÓ Sous-Vide tasak
kamrás gépekhez,100 db

13800 Ft + ÁFA

A sous-vide nagyobb volumenű felhasználásánál az élelmiszerbiztonsági kockázatok és a káros anyagok kioldódása extrém körülmények között is a minimálisra csökkenthetők. A tasakok vákuumtartása rendkívül fontos a gazdaságos előállítás során, hiszen ezek a tasakok 121 fokos extrám környezetben, forró gőz hatására sem lágyulnak el, így megtartják a légritkított környezetet. Ezek a tasakok rendkívül biztonságosak és megfelelő hegesztés után selejt gyártás nélkül gazdaságos és biztonságos gyártást eredményeznek, így jelentős megtakarítást, elenyésző mikrobiológiai kockázat mellett. Az egyetlen vákuumtasakunk, mely felhasználható élelmiszeripari sterilizáláshoz használható Autokláv rendszerekben és fagyasztható is!

A legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírásoknak is megfelelő sterilizáló tasak

  • -Használható hosszú ideig forró gőzben és Autókláv rendszerekben is!
  • -Kiváló vákuumtartás, és hőlágyulás rezisztencia extrém körülmények között is.
  • -Fagyasztható, hőtűrése -40 – +121 fok

-Hőtolerancia az igazolt mikrobiológiai laborvizsgálatok alapján:

  • +121 fok – 1 óra
  • +100 fok – 2 óra
  • +80 fok – 8 óra
  • +60 fok – nincs korlát
  • -40 fok – nincs korlát

Éttermi és élelmiszeripari Sous-Vide félkész termék gyártására ajánlott!

  • Méret: 400x600x0,085 mm
  • Kiszerelés 100 db

Elérhetőség: 10 készleten

Cikkszám: T1214060 Kategória:

Érdekelhetnek még…