A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Heiko Antoniewicz-Vervegen Kochen

26900 Ft + ÁFA

„A molekuláris konyha több mint látványkonyha” Heiko Antoniewicz. A molekuláris konyha lehetőségei túlmutatnak a legendás a Ferran Adriatól ismert sárgadinnye kaviáron, illetve a Heston Blumenthal által népszerűvé vált, köd borította és füstaromákkal aromatizált, a folyékony nitrogénes Gin Tonic-on, mindazonáltal, ez a két innovatív alkotás jelképezi a 21 századi avantgárd konyháját.

Heiko Antoniewicz Dortmundból, intenzíven foglalkozik a molekuláris konyha tökéletesítésével. Nem meglepő, hogy alkotásai „érettek”, és ellenállhatatlanok. Hagyománytisztelő, de egyben a modernitás híve is, klasszikus ételeket az új technikákkal, technológiákkal tökéletesíti-egyesíti, az eredmény: meglepő textúrák, mennyei és varázslatos ételeket. A fejezetekre bontott kiadvány minden része egy sajátos technikát-technológiát mutat be, alátámasztva azt kidolgozott, működő receptekkel.
A könyv átfogó ismeretekhez juttatja az olvasót a molekuláris konyha világából. Ismerteti a molekuláris konyha technikáit, texturáit /állagait/, illat, íz párosításokat /harmónia/, sferification, emulsification, surprises fogalmakat és használatukat, és persze a sous-vide technológiát. Szótárszerűen összegyűjtött nyersanyagok-alapanyagok, modern konyhatechnológiai eszközök ismertetése, hogy könnyen kiigazodjunk az oly gyorsan fejlődésnek indult gasztronómia szegmens világában. A szerző könyve, könyvei az innovatív kiadványok közé sorolhatok, melyek sokáig aktuálisak lesznek.

Tekintsen bele a kiadvány tartalmába itt.

http://www.antoniewicz.org/

Engedélyezett utánrendelésre

Scroll to Top

Tarts velünk életed legjobb otthoni sous-vide főzés kalandjára!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:*
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót:*