Sous-Vide at Home-Modern Technika Tökéletesen Elkészített Ételekhez
9900 Ft + ÁFA
Sous-Vide at Home-The Modern Technique for Perfectly Cooked Meals
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9780399578069 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 26 x 2 cm |
Súly: | 1.16 kg |
Oldalszám: | 288 |
“Modern Technika Tökéletesen Elkészített Ételekhez”A sous vide évek óta közkedvelt technika az éttermekben: lehetővé teszi tökéletesre főtt, omlós és szaftos ételek elkészítését.
A Nomiku-nak, az első elérhető árú sous-vide készülék gyártójának köszönhetjük ezt a szakácskönyvet, ami közérthetően mutatja be, hogyan használhatjuk ki a sous-vide módszer nyújtotta lehetőségeket éttermi színvonalú ételek elkészítéséhez az otthoni konyha kényelmében. Fedezzen fel egy stresszmentes módszert egy ízletes – és mindig szaftos – hálaadásnapi pulykavacsorához, próbáljon ki klasszikusokat, mint a sous vide steak vagy a konfitált kacsa, és bonyolultabb előételeket, mint a rántott tojássárgája. A Sous Vide at Home felkészít minden alkalomra számtalan receptjével.
Photo: Ten Speed Press
2 készleten (utánrendelhető)