SOUS-VIDE CHEF ROYAL CSOMAG

89000 Ft 79900 Ft + ÁFA

A Sous-Vide eljárás alatt a húsok, halak, zöldségek a vákuum készülék segítségével speciális vákuum zacskókban kerülnek légmentes csomagolásra és lezárásra. Ezt követően alacsony hőmérsékletű párolás mellett hosszú órákon keresztül kímélően vízfürdőben lesznek megfőzve, így megmaradnak a vitaminok, illetve aromák. Általában egy ilyen folyamat egy-hét óráig tart, de akár 48 óráig is készülhetnek az ételek. A hús számára 55-60°, zöldség számára pedig kicsit magasabb párplási hőmérséklet ajánlott. Az éttermekben vagy bisztrókban szükséges ipari használatra a 8 literes Slow Cokker különösen alkalmas, ugyanis akár nagyobb mennyiségű ételek is pontosan készíthetőek el. A percenkénti pontossággal beállítható intuitív időzítő a LED-kijelzőn akár 99 órára is beállítható. Ha túl kevés víz lenne ezen idő alatt a tartályban, a pároló egy hangjelzést ad ki. A főzési idő lejárta után a készülék automatikusan kikapcsol.

A csomagban található vákuumcsomagoló számos lehetősgéet kínál Önnek: a légmentes lezárás megakadályozza az ételek megromlását (mint például az oxidációt, illetve gombák megjelenését). A vákuumcsomagoló segítségével elcsomagolt élelmiszere tovább maradnak frissek, illetve megtartják eredeti ízüket is, ezáltal lefagyasztva akár hónapokon keresztül tárolhatóak, de különösen jól illenek a Sous-Vide főzési eljáráshoz is.  Azonban nem csak élelmiszereket, hanem akár kozmetikai termékeket, elektronikus tartozékokat is helytakarékosan és kosztól, valamint portól védve tárolhat.

A zsák szélessége egyedileg variálható, maximálisan 28 cm-ig, a hossza természetesen szabadon válaszható. Az érintőképernyős LED-kijelző lehetővé teszi a pontos és megismételhető eredmények beállítását.

A felhasznált vákuumfólia állandó minőségellenőrzés mellett készült és kifejezetten alkalmas élelmiszerekkel való érintkezésre. A zsákok BPA-tól, ftalátoktól, illetve ólomtól is mentes. A zacskó használat után kitisztítható és akár újra fel is használható, illetve felbontott egy korábban leforrasztót zacskót, azonban abból nem a teljes élelmiszermennyiségre volt szüksége, akkor azt ismét légmentesen lezárhatja

Az energiatakarékos vákuum pároló a 800 Wattos fűtőelemnek köszönhetően gyorsan eléri a kívánt hőmérsékletet, amely 0 és 90 °C között, 0,1 fokos pontossággal állítható be. A beépített, digitális termosztát garantálja az állandó hőmérsékletet a párolási folyamat allatt. A széles beállítási lehetőségeknek köszönhetően a főzőgép sokféle élelmiszer elkészítéséhez alkalmas.

A készülék, valamint a kivehető tároló könnyen tisztítható és tartós rozsdamentes acélból készült. Terméket továbbá két praktikus műanyag forgóval is elláttul, amely elősegíti a könnyű szállítást. A stabil elhelyezésről, illetve a munkafelület karcmentességéről a csúszásmentes gumilábak gondoskodnak. A hőálló fogantyú arról gondoskodik, hogy a készüléket még magas hőmérséklet mellett is ki lehet nyitni.

A készülék burkolata rozsdamentes acélból készült, illetve ABS bevonattal rendelkezik, ezáltal a legmagasabb higiéniai előírásoknak is megfelel. A záró mechanizmus biztosítja, hogy a zsák ne sérüljön meg, és a levegő el tudjon szabadulni. A vákuum kialakulása után a zsák nyílása egy 3 mm széles forrasztással kerül légmentes lezárásra.

A vákuumfólia vastagsága 90 μm és kimondottan jó minőségű. Az anyag egy speciális mikrostruktúrával rendelkezik, ami biztosítja, hogy a termék gyorsabban kerül légmentesítésre, és hogy biztosra sikerül a forraszátása. A 600 x 20 cm-es tekercsek problémamentesen használhatóak a vákuumcsomagolóval.

Különlegességek és legfontosabb tulajdonságok

  • tökéletes készlet vakuumizált élelmiszerek kímélő Sous-Vide párolásához
  • a vákuumcsomagoló azonnali használatra képes a 4 vákuum tekercsnek köszönhetően
  • univerzális felhasználhatóság élelmiszerekhez, kozmetikumokhoz, elektronikai alkatrészekhez és egyéb termékek légmentes csomagolásához
  • maximum 28 cm-es szélességű zsákokhoz
  • egyszerű kezelhetőség – az párolón és vákuumcsomagolón található intuitív képernyő segítségével
  • tartós és biztonságos a kiváló minőségű rozsdamentes acél és ABS felhasználásának köszönhetően

Mindig arra vágyott, hogy lágyan és ápolva párolja ételeit? Akkor rendelje meg a Royal Sous-Vide készletet!  Készletünk egy Sous-Vide kádból, egy vákuumcsomagoló készülékből, illetve négy főzhető vákuum tekercsből áll. A teljes készlet tökéletesen alkalmas otthoni használatra.

Szállítás rendelésre 5-7 munkanap

Sous-Vide könyv Magyar nyelven hozzá rendelhető: EBOOK

Engedélyezett utánrendelésre

Érdekelhetnek még…