Sous Vide és Cook&Chill feldolgozás az élelmiszeripar számára

159000 Ft + ÁFA

Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry

Ez a könyv átfogó és innovatív áttekintést nyújt azokról az új és kialakulóban lévő sous vide és cook-chill technikákról, amelyeket az élelmiszeriparban kereskedelmileg hamarosan használnak. Nemzetközi szakértők köre írta a könyvet, a sous vide és a cook-chill feldolgozáshoz kapcsolódóan valamennyi témát integrálva, lehetővé téve az élelmiszeripar munkatársai számára, hogy gyorsan beolvassák az egyes technikák és azok alkalmazásainak alapvető elveit. Alapvető referencia az élelmiszeriparban dolgozó tudósok és technológiai szakemberek, a kutatás és az oktatás területén, különös tekintettel a termékfejlesztésben, a minőségbiztosításban, a csomagolásban és a gyártásban részt vevő élelmiszer-ipari mérnökökre.

A könyv útmutatást nyújt az Élelmezési Szabványügyi Ügynökség számára a sous-vide feldolgozásáról, különös tekintettel a javasolt hőkezelésekre és a technológia mikrobiológiai biztonságára.

Teljes megnevezés: Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry
Szerző: Sue Ghazala Nyelv:  Angol
Kötés: Kemény kötésű Kiadás éve: 2009
Oldalszám: 341 EAN : 9780751404333
ISBN : 0751404330 Könyvkereskedő kódja : 01392017
Kiadó: Springer, Berlin Súly: 689
Méretek: 164 x 236 x 29

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: Sous-Vide Cook&Chill Kategóriák: ,