The microbiological safety of sous-vide processing 2015 (Campden BRI)

29800 Ft

A sous-vide feldolgozásának mikrobiológiai biztonsága 2015 (Campden BRI)

Ezt a könyvet Campden BRI írta, akik felelősek az Egyesült Királyság élelmiszerbiztonsági követelményeinek betartásáért.  a sous-vide feldolgozással kapcsolatos képzéséért. Tehát a professzionális séf számára kötelező vásárlást igényelni, és a SousVideCheftől speciális áron megvásárolhatja.

Ez a dokumentum útmutatást nyújt a sous-vide feldolgozásához, különös tekintettel a javasolt hőkezelésekre és a technológia mikrobiológiai biztonságára.

Az utóbbi időben fokozódott az érdeklődés a sous-vide-feldolgozás iránt, amely olyan „friss”, kiváló minőségű tartósítószermentes hűtött ételek előállítási módszere, amelyek minimális elkészítési időt igényelnek, és fenntartják a frissen sült étel ízét. Mint ilyen, a sous-vide félkész termékeket egyre inkább használják az éttermekben és az egyéb vendéglátóhelyeken,  a kórházi-vasúti-légi és hajótársaságok étel szolgáltatásainál és a háztartásokban is.

A Sous-vide eljárások abban különböznek a kiváló minőségű hűtött termékek előállításához használt többi technológiától, -beleértve a vákuumcsomagolást és a módosított légköri csomagolást, – ,hogy az ételt a pasztörizálás  előtt csomagolják. Ezenkívül néhány sous-vide recept nem mindig felel meg az útmutató dokumentumokban megadott biztonsági paramétereknek.

A Campden BRI útmutatást nyújt az Élelmezési Szabványügyi Ügynökség számára a sous-vide feldolgozásáról, különös tekintettel a javasolt hőkezelésekre és a technológia mikrobiológiai biztonságára.

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: The microbiological safety of sous-vide processing Kategóriák: ,