The Art of Precision Cooking- A precíziós főzés művészete

5490 Ft

SOUS VIDE – A precíziós főzés művészete bepillantást enged a sous vide főzés világába, amely mindent bemutat a fűszerezési és füstölési technikáktól a hal, hús, zöldség, gyümölcs és vaj receptötleteinek áttekintéséig. Ez az Angol nyelvű sous vide receptkönyv, több mint 100 receptet tartalmaz.

Sous Vide – A precíziós főzés művészete a legelső brit receptkönyv, amely kizárólag erre a figyelemre méltó kulináris technikára koncentrál. A könyv több mint száz ínycsiklandó receptet tartalmaz mindenféle húsra, halra, gyümölcsre és zöldségre; betekintést nyújt a gyógyítási és dohányzási technikákba, sőt szószokba, joghurtba és fagylalt alapokba. Minden recept egy olyan alapanyagra összpontosít, mint a hal, hús vagy zöldség; és ideális főzési időt és hőmérsékletet biztosít a tökéletes eredmény eléréséhez.  Ide tartoznak a vezető szakácsok legfontosabb tippjei és tálalási javaslatai, valamint a kísérlet ösztönzése és mindenekelőtt a csodálatos sous vide ételek élvezete.  A könyv még a marinádok, fűszernövények, sóoldatok és zsiradékok kiterjedt gyűjteményét is tartalmazza, amelyek tökéletesen kiegészítik a bemutatott recepteket, és tökéletes bevezetést nyújtanak a sous vide főzés csodálatos világába. Frissítő kiegészítést jelentenek a szakácskönyvek gyűjteményéhez.

Használja ezt a könyvet útmutatóként az induláshoz, és felfedezheti a sous vide technológia hihetetlen lehetőségeit.

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: Art of Precision Cooking Kategóriák: ,