Sous-vide – Nico Stanitzok

4825 Ft + ÁFA

 

Sous-vide – Nico Stanitzok

Csak engedje ki a levegőt, és nyugodtan főzzen egy vízfürdőben – ez a divatos konyhák egyik legfontosabb témája. A GU Sous-vide konyhai útmutatójának köszönhetően az erősen aromás ételek vákuumban történő főzéséhez a tapasztalatlan felhasználók is könnyen elkészíthetők. A vízfürdőben történő porszívózáshoz és főzéshez lépésről lépésre kidolgozott utasításokkal mindig szem előtt tartja a legfontosabb alapokat. Gyakorlati információk és tippek, alternatívák speciális felszerelés nélkül, valamint megbízható útmutatások sok finomított és bonyolult recepthez teszik a hús, baromfi, hal és zöldség főzését vákuumban ízlésesvé és könnyen kezelhetővé, mint még soha! Levegő hiánya és mérsékelt hőmérséklet mellett a finom hús, a legfinomabb baromfi, az ízletes hal és a friss zöldség aromái és állandósága tökéletesen fejlődnek.

Flap-brosúra: 64 oldal
Kiadó: Gräfe und Unzer Verlag (2018. augusztus 6.)
Nyelv: német
ISBN: 978-3-8338-6629-6
 

 

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: Sous-Vide at Home-1-1-1-1 Kategóriák: ,