Sous-Vide után BBQ

16106 Ft + ÁFA

 

Sous-Vide – GOES BBQ

Sous-Vide – után BBQ

Régóta állandó helyet foglaltak el az ambiciózus hobbi szakácsok konyhájában. A Sous-vide eszközöket értékelik a velük elérhető eredmények pontosságáért és finomságáért. Egyetlen hőforrást sem lehet pontosan beállítani, szinte egyetlen főzési módszer sem eredményez hasonló érzékenységet – különösen a hús esetében. Ha nem a pörkölt aromák hiánya lenne … Giuseppe Messina és Frank Albers ezért új teret jelentenek új könyvükben. Megmutatják, hogyan lehet kihasználni a sous-vide főzést a grillezéshez. A főzéstechnika, a sous-vide és a grillezés kombinációjának két fő előnye az időgazdálkodás és a grillezésre általában nem megfelelő darabok felhasználásának lehetősége. Ha főzel, akkor csak Ha a húst egy sous-vide-ban kívánja grillezni egy nagyobb kör meghívása elõtt, akkor csak befejezéséig csak röviden kell rátenni a grillre. Így időt takaríthat meg, és utoljára, de nem utolsósorban az idegeket, és biztos lehet benne, hogy a főzési hőmérsékletet pontosan elérik. Ha az etikát és a fenntarthatóságot is figyelembe veszi, akkor a vízfürdőben végzett finom főzés egyben lehetővé teszi az egész állat újrahasznosítását – az orrtól a farokig. Markus Gmeiner nagyon izgalmas módon fényképezte Giuseppe Messina alkotásait. Kis műalkotások, tele esztétikával és érzékiséggel. Öröm, hogy csak átnézem a könyvet. Ez még ennél is nagyobb, amit elcsábítanak Giuseppe Messina receptjei – még akkor is, ha ez néhány próbálkozást igényel,

Keménykötésű: 200 oldal
Kiadó: Heel Verlag GmbH (2012. szeptember 19.)
Nyelv: német
ISBN: 978-3-95843-634-3
Méret: 24 x 29 cm

 

 

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: Sous-Vide at Home-1-1-1 Kategóriák: ,