Bradley füstölők

BRADLEY FÜSTÖLŐK

A Bradley Füstölő olyan egyedi kialakítású rendszerrel van felszerelve, amely állandó hőmérséklet beállítását teszi lehetővé, kizárva ezzel a túl magas hőmérsékleten keletkező gázok, savak, gyanták káros hatását, amelyek tönkretehetik a füstölt élelmiszer felületét, illetve ízét. Így biztosítjuk Önnek a ezzel az ipari füstölőgéppel a remek füstölt ízeket, bárminemű kellemetlen utóíz nélkül. A független belső fűtőelem akár 8 órán át is biztosítja a folyamatos, azonos minőségű füstölést. Azon felül, hogy egyaránt alkalmas hideg és meleg füstölésre, a füstölő lassú főzésre, illetve lassú sütésre is használható. A folyamatosan ellenőrzött és vezérelt hőmérséklet és füstgenerálás tökéletes ízű terméket eredményez.

A Bradley füstölők ma már számos különböző és eltérő felhasználói csoport számára a legjobb választás élelmiszer füstöléséhez.

A Bradley füstölők történet azt írja le, hogy a formatervezést a brit Columbia lazac füstölők köréből származik, és a lazacok füstölésének első számú kategóriája.  Legyen az forró vagy hideg füstölés, az élelmiszer-füstölés igazi értéke valószínűleg a legjobban a lazac esetében ítélhető meg. A minőség, a megbízhatóság és a tökéletes reprodukálás kulcsfontosságú tényezői a Bradley Smokers választásánál.

Szerencsére ezek az érdemek egy olyan szintet értek el a felhasználóknál,  amelyek jóval túlmutatnak a lazac füstölésen  és azt látjuk, hogy a füstölők sok országban és különböző célokra használják fel. Otthoni ínyenc séfek, kirándukók, táborozók, éttermesek, szakácsiskolák, kisbirtokosok és otthoni felhasználók, akik az amerikai barbecue autentikus ízét szeretnék. Mindenki megtalálja a helyét Bradley füstölőjének a melléképületekben és kertekben is.

INNOVÁCIÓ 2018.

A Bradley Smart Smoker a legújabb automata elektromos füstölő, amely a már meglévő füstölők évek óta elért előrehaladása és teszteléseik eredményeképpen tökéletesedett. Innovatív iSmoke technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy valós időben csatlakozzon a füstölőjéhez és ellenőrizze a Bluetooth okostelefonokkal a folyamatokat.

A Bradley iSmoke alkalmazás elérhető iPhone és Android okostelefonok számára. Ez kompatibilis az összes iPhone és számos Android okostelefonnal.

Összesen 9 találat