A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Távoktatás Klubtagoknak

Termékkategóriák

Bővebben

Üdvözlöm a távoktatási rendszerünkben!  Belépés itt >>

Új és népszerű oktatási formánk a távoktatás. Azok akik elméleti síkon minden részletében szeretnék elsajátítani az új konyhatechnológiák alapjait, és lehetőségük van az útmutatások alapján saját konyhában a gyakorlásra, azok számára bátran ajánlható. A mindenre kiterjedő írásos tanulmányok receptúrákkal, technológiai leírásokkal, hőkezelési hőmérséklet-idő összefüggésekkel is rendelkező, gyakorlati útmutatásokkal és élelmiszerbiztonsági ismereteket is nyújtó szolgáltatási forma. Otthoni és éttermi változatban is elérhető, illetve on-line könyvek, videók, prezentációk és tanulmányanyagok kiváló gyűjtőhelye is ez a platform. 2019.-től a távoktatás formája megváltozott, egy titkos és zárt on-line felületen lett elérhető, külön belépési kóddal egy IP címre levédve, az otthon illetve az éttermi ügyfeleknek is.  Állandóan bővülő tartalommal és zárt interaktív közösségben működik már. A további tervek szerint rövidesen kérdéseket intézhetnek egymáshoz, amit megválaszolnak a rutinosabb közösségi tagok, valamint az admin.

A tagság igénybe vételének folyamata:  Regisztráció után elküldjük a távoktatás árajánlatát, (az ár nagyban függ attól, hogy a berendezéseket tőlünk vásárolja-e, vagy sem)  elfogadást követően elküldjük a számlát és a titoktartási szerződést, utána megadjuk a megfelelő hozzáférést a kiválasztott oktatási platformhoz.

TÁVOKTATÁS INFO
TÁVOKTATÁS REGISZTRÁCIÓ
Oktatással kombinált Sous-Vide csomagok ITT

MIÉRT FONTOS A TECHNOLÓGIA SZAKSZERŰ OKTATÁSA?

Az alapanyagainkban bizony jelen lehetnek a szalmonella baktériumokon kívül a botulizmust okozók is, nem beszélve a Lystheria monocitogénekről.  A  kórokozók nagy része a technológia során el nem pusztíthatók, de a szaporodásuk hosszú időre megakadályozható tudatos pasztőrözéssel.

A vákuumfőzéses technológiát használó szakácsoknak főzés-biztonsági tanfolyamon kell részt venniük. A hőkezelő és mérőkészülékek helyes használatának elsajátítása nem könnyű, de alapvető fontosságú feladat. Meg kell tanulni, hogyan kell a zacskóban lévő alapanyagot elkészíteni a hosszú eltarthatóság érdekében. A másik legfőbb követelmény pedig az étel folyamatos,  3 Celsius fokra történő lehűtése.

Tarts velünk életed legjobb szuvid kalandjára!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:*
  Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót: