ECO Kamrás vákuumcsomagolók, extra méretek, erős pumpa, letisztult design, remek ár.

Sous-Vide Chef Vákuumcsomagoló gépeink professzionális technológiával Nyugat-Európában készülnek, egyedülállóan kizárólag Nyugat-Európai alkatrészek felhasználásával!

A vákuumozó indirekt módon vákuumcsomagol, a belső kamrában kerül sor a vákuumozásra és a hegesztésre is. A vákuumpumpa légüres teret hoz létre, a vákuumszivattyú pedig a vákuumcsomagolásból is kiszívja a levegőt, miközben a szilárd anyagot bent tartja a tasakban. A szívócső tehát a kamrába torkollik és nem szükséges a csomagolóeszköz nyitott szájvégébe való illesztése. Vezérlése fóliatasztatúrás, digitális, és teljesen automatizált.

Alább a konyhai és kisipari felhasználásra ajánlott professzionális vákuumcsomagoló gépeink találhatók.

Saját márkás kamrás vákuumcsomagoló gépek alap funkciókkal.
Alkalmas nagy méretű, ÉS HOSSZABB termékek gyors és hatékony csomagolásához. Kifejezetten a kisebb feldolgozók részére készült szalámi, kolbász és egész halak, halfilék csomagolására specializált termékcsaládunk.

Kiváló ár-érték arány jellemzi ezen termékeinket. Az ipari méretű csomagolókhoz képest rendkívül gazdaságos, mégis jól használható ipari feladatokra is egyedi méretei miatt. Gyors, erős, letisztult design, és a lehető legegyszerűbben kezelhető  készülékeink. 

HOZZÁ AJÁNLJUK SAJÁT GYÁRTÁSÚ VÁKUUMTASAKJAINKAT!

AKCIÓS CSOMAGAJÁNLATOK

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS ÁR A KÉPRE KATTINTVA ÉRHETŐ EL:

Összesen 4 találat