A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Orved-Sous-vide Chef-eco Kamrás vákuumcsomagoló berendezések

Termékkategóriák
Termékkategóriák
  • Akció!
    ASZTALI KAMRÁS VÁKUUMGÉPEK

    Sous-Vide Chef-E 412. 41 cm,12 mc/h,10 program,szenzor,H2Out EURÓPAI TERMÉK

    849000 Ft + ÁFA Kosárba

Bővebben

Sous-Vide Chef Vákuumcsomagoló gépeink professzionális technológiával Nyugat-Európában készülnek, egyedülállóan kizárólag Nyugat-Európai alkatrészek felhasználásával! Termékünk már bizonyított, ezért bátran vállalunk rá a gyári 1 éven túl + 1 év garanciát karbantartási szerződéssel! 

A vákuumozó indirekt módon vákuumcsomagol, a belső kamrában kerül sor a vákuumozásra és a hegesztésre is. A vákuumpumpa légüres teret hoz létre, a vákuumszivattyú pedig a vákuumcsomagolásból is kiszívja a levegőt, miközben a szilárd anyagot bent tartja a tasakban. A szívócső tehát a kamrába torkollik és nem szükséges a csomagolóeszköz nyitott szájvégébe való illesztése. Vezérlése fóliatasztatúrás, digitális, és teljesen automatizált, szenzoros.

ÚJ SOUS-VIDE CHEF ECO TERMÉKCSALÁLUNK

Új ECO vákuumgépek egységes tapasztalatokkal. A Sous-Vide Chef kamrás vákuumcsomagoló gépek teljes választéka a vákuumos csomagolótechnika területén elért egységes tapasztalatokból származik, amelyeket cégünk tulajdonosa hosszú idő alatt szerzett meg. Ezen nemzetközi tapasztalatok alapján készítette el gyártónkkal, új  vákuumcsomagoló berendezés családunkat.  A vákuumcsomagoló gépeink fő jellemzői az azonnal tapasztalt kiváló minőségi szint, a rozsdamentes acél szerkezet, a modern, fiatalos kialakítás és mindezek ellenére a verhetetlen ár.

Cégünk filozófiája, hogy átfogó választékban kínál kiváló minőségű vákuumcsomagoló gépeket, és határozottan behatol azon piacokra is, ahol az ár a minőségtől függetlenül meghatározó tényező.

KIVÁLÓ KÉPESSÉGŰ ÉS  MINŐSÉGŰ SAJÁT MÁRKÁS VÁKUUMCSOMAGOLÓ BERENDEZÉSEINK. Minden Sous-Vide Chef ECO vákuumcsomagoló gép EN 60335-1 és EN 60335-2-45 szabvány szerint tanúsított. Garancia 1+1 év, feltétele a 6 havi, vagy 5000 ciklusonkénti  karbantartás!
________________________________________
Rhos irányelv
Valamennyi Sous-Vide Chef vákuumcsomagoló termékünket az RoHS irányelv követelményeinek megfelelően adaptáltuk, és 2006. július 1-jétől megfelelnek a hat veszélyes anyag felhasználási korlátozásainak, amelyeket az említett irányelv, valamint annak későbbi módosításai és kiegészítései határoznak meg. E kezdeti eredmény ellenére elkötelezettek vagyunk a végső célkitűzés mellett, amely szerint valamennyi veszélyes anyagot 2010-ben teljes mértékben meg kell szüntetni, ezáltal túllépve az irányelv követelményeit. A maximális együttműködés szellemében cégünk teljes hozzáférést kínál az ügyfeleknek és a partnereknek az ezen a területen működő összes know-how-hoz, az RoHS-előírásokkal kapcsolatos összes követelményük megoldása érdekében.

Új Sous-Vide Chef vákuumgépeink fő jellemzői:

Mágneses indítás
Mágneses rúd a vákuumciklus elindításához, amely lehetővé teszi a mikrokapcsoló kar és ennek következtében a kopásnak kitett elektromechanikai alkatrészek kiküszöbölését.

A vákuumkamra és hegesztés
Termékünk integrált rozsdamentes acélból készült, hegesztés nélküli,      polírozott kivitelben és lekerekített sarkokkal a tökéletes és egyszerű tisztítás érdekében. Vezeték nélküli hegesztő rudazat, pneumatikus dugattyúk rozsdamentes acél szárral készülnek.

Fedél nyitása
A központi hátsó gázrugó emeli a nyílást, hogy megkönnyítse az önbeállítást a vákuumciklus alatt. Dupla pozíció működőképes és nyugalmi helyzetben. Semleges helyzetben a fedelet a dugattyú nem feszíti, így biztosítva a fedél hosszú távú tökéletes zárását.

Vezérlés
A vezérlés szenzoros, ez azt jelenti, hogy vákuum létrehozásához a vákuum szintjének beállítása százalékban is lehetséges. 10 programmal, 6 kezelőgombbal, 4 LED-del és 3 számjegyű kijelzővel lett felszerelve.

H2Out-azaz program a szivattyú páramentesítésére. A karbantartás elvégzése előtt gyorssegítség a vákuumolaj kötelező csereperiódusáig.
Könnyű hozzáférés
A belső alkatrészekhez, a gép karosszéria teljes felnyitásának köszönhetően könnyedén férhetünk hozzá.

Vákuum létrehozása
A vákuum nem csak a kamrában, hanem azon kívül is lehetséges kiegészítő eszközökkel és / vagy speciális tartályokkal.

Belső vezérlőkártyák a nedvességtől teljesen védett kialakítást kaptak a nagyobb biztonságért és a stabilitásért.

Alább a konyhai és kisipari felhasználásra ajánlott professzionális vákuumcsomagoló gépeink találhatók.
Saját márkás kamrás vákuumcsomagoló gépek bőséges alap és kiegészítő funkciókkal.
Kiváló ár-érték arány jellemzi ezen termékeinket. Az ipari méretű csomagolókhoz képest rendkívül gazdaságos, mégis jól használható ipari feladatokra is egyedi méretei miatt. Gyors, erős, letisztult design, és a lehető legegyszerűbben kezelhető  készülékeink. 

HOZZÁ AJÁNLJUK SAJÁT GYÁRTÁSÚ VÁKUUMTASAKJAINKAT!

AKCIÓS CSOMAGAJÁNLATOK

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS ÁRAK A TERMÉK KÉPRE KATTINTVA ÉRHETŐK EL!

HASZNOS LINKEK:

Beüzemelési űrlap
Vákuumgépek tisztítása, KARBANTARTÁSA
Használati utasítás
Használati bemutató
Hibabejelentő és karbantartást igénylő űrlap
Garanciális feltételek