A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Akik minket választottak

Elégedett volt a kiszolgálással?: Nagyon
Elégedett volt a termékkel?: Nagyon
Ajánlaná másnak is a webáruházunkat?: Természetesen, fogom is ajánlani
Egyéb megjegyzéseim…: Nagyon meglepett, hogy a rendelésem hamarabb postázva lett, mint ahogy utaltam az ellenértékét. Ez a mai világban…. Egyben azt jelentette, hogy délután kifizettem, reggel hozta a futár. Csomag rendben, termékek rendben, minőség rendben. Csak ajánlani tudom, már meg is tettem pár alkalommal.
( Azt gondolom, Csidei úr elsősorban egy profi Séf, aki figyel minden részletre, és ízletes minőségi ételt ad a vendégeknek. Jó kereskedő, roppant ügyes, de akkor is egy vérbeli séf. Emiatt a piaci magatartása több mint korrekt, megbízható! Bátran buzdítok mindenkit a Vele való kapcsolt felvételére, hasznos lesz. )
Hacsavecz Zsolt

 

busterotoliVákuumtasak független teszt.
Minőség: 5,   Hőtűrés: 5,  Ár-érték: 5,  webes szolgáltatás: 3 (*azóta átalakult teljesen a honlap).
Sous-Vide Center, Keve Gábor

“A SousVide mindenképpen, de a lakossági piacon szerintem még csak most fog teret hódítani-. Én személy szerint nagyon szeretem a régi technológiákat és a Sous-Vide által nyújtott tartósítási lehetőségek kombinálni, így ingadozó forgalom mellett is kiemelkedőt lehet alkotni, mindenki számára érthetően.”
Forster Zoltán Börze Bistro


“Vajon mitől változhatott meg ilyen mértékben egy szűzpecsenye állaga és textúrája?Majd megkaptuk a kérdésünkre a választ: Sous-vide
Innen már nem volt kérdés a tecnológia használata mert mindenképpen alkalmazni szerettük volna. Igy beindult a keresgélés és akkor találtunk Rád. Tetszett, hogy teljes körű felvilágosítás kaptunk és a gép-beszerzés is jó választás volt. A teljes tudás igényünkre is azonnal megoldást találtunk Nálad.”
Szilágyi Máté, Bali Art Cafe


“Köszönjük, a nagyon rugalmas és korrekt hozzáállást először is, másodszori vásárlásnál pedig a bizalmat és a kedvezményeket.”
Kárász Andor, Ötkert


„Immáron évekre tehető az együttműködésünk, és nem véletlen, hogy örömmel adtam, adok teret cégednek az Oldalas magazinban. Azt gondolom, hogy tényleg jó az, hogy komplett tapasztalattal, oktatással egészíted azt ki a gépeket. Így kell ezt csinálni, szakmai- és terméktámogatás, szervizháttér nélkül pedig bűncselekmény konyhai gépeket forgalmazni. Ezért támogattalak felületeimmel, amennyire tudtalak az évek alatt!”
Asztalos István, az Oldalas magazin főszerkesztője, a NEK és a Magyar konyhafőnökön Egyesületének elnöke


„A Sous-Vide Chef vákuumozó, ami jól bírja a sorozat hegesztést, nagyobb a sous-vide gép, nagyobb termelékenység, nagyobb választék, nagyobb forgalom, egyre javuló minőség. Sikerült a büfé arculatát átformálnom, most már a döntő forgalmat az étel adja.
A szavatossági problémák szinte 0-ra csökkentek A vendégek az elért fejlődést is óriásinak tartják, de nekünk az emberi erőforrás megtakarítása a legfontosabb előnye a Sous-Vide technológiának, mert a használók az egyik fele a megélhetésért küzd, a másik a Michelin csillagért.”
Mátay Sándor tulajdonos, Vadkacsa Büfé


„Ugyanezt a típusú gépet használtuk a Babelben, egy megbízható magyar gépek frankó szervízzel korrekt árral. Ezt a típust használom, ezt ismerem, ebben megbízok, természetesen tudom hogy a piacon vannak mások is és egyre több opció létezik, de ahogy a taxiból is 15 éve egyet használok ezt sem fogom lecserélni ha 2 forinttal olcsóbb. Megszállottan ragaszkodunk a minőséghez.”
Nyúzó Imre, a Kálvin Gastro Bistro Chefje


Tulajdonosként is elsősorban szakács vagyok, „sajnos” sokszor kerül előtérbe a minőség a gazdaságosság rovására, de a sous vide technológiával mindkettő érvényesül. Nincs lehetőségünk a konyhánk méretét növelni, létszámot sem tudok emiatt bővíteni, így a hagyományos módszerekkel szinte lehetetlen lenn. Fontos ha a beszállító nem simán csak egy kereskedő aki eladni akar, hanem van elképzelése egy konyha működéséről.
Bujdosó István a Noszvaji Rozmaring Vendéglő tulajdonosa


“Először is fontos a beszállítóimmal szemben a jó minőségű termék, ezek sokrétűsége és a beszállító rugalmassága, valamint, hogy szenvedéllyel csinálja amivel foglalkozik hiszen én is az vagyok! Természetesen fontos, hogy akár napi kapcsolatban legyek a beszállítóimmal, hogy megismerjük és megértsük egymás működési mechanizmusát valamint a problémákat amik naponta szembe jönnek velünk. E nélkül elképzelhetetlen az együttműködés.”
Kotra Zoltán Executive Chef, Monk´s Bistrot


“Úgy gondolom a Sous-Vide elfogadtatása könnyen ment. Soha nem írtam ki, hogy hogy készült. A jobb minőségű étellel szembesültek a vendégek. Aki megkérdezte, szívesen elmondtam ezeket a titkokat. Volt, aki nem kérdezte csak visszajött, mert olyan ízeket, élményeket kapott, ami visszavonzotta.”
Vidák Zoltán, Kreatív Séf, Konyhafőnök televíziós műsor


“Egy Londoni munkám során találkoztam először a sous viddel munka közben. Sok szakmai lapot, kiadványt, szakácskönyvet olvastam a témával kapcsolatban elismert vezető külföldi séfektől is de azt hiszem nem nagy titok és nem hízelgés ha azt mondom, hogy a te biztonsági  iránymutatásod a legmélyrehatóbb és legprecízebb…”
Barna Ádám, Séf, St. Andrea Gourmet és Borbár


“A tudást szerintem azért kapja valaki, hogy alkalma legyen másokat tanítani. Mi értelme lenne különben mindennek? Nem jutnánk előbbre, ha mindenki féltené a kis valamijét, és magával vinné a sírba.  Meg kell ismerkedni az új jó technológiákkal, és azt jól kell elsajátítani, alkalmazni. Ezek segítségével jobb ételeket, textúrákat lehet kreálni.”
Vomberg Frigyes A Magyar Bocuse d´or csapat trénere


“Természetesen nagyon hamar megtérül a beruházás! Nálunk is roppant fontos a gazdaságos üzemeltetés, ezért ruháztunk be a Sous-Vide-ba. Emellett legalább annyira fontos, hogy a vendég a megrendelt ételének ne a 36-40%-át, hanem csupán a 3%-át veszítse el. Egészségesebb, táplálóbb ételeket készítünk, és optimálisabb lett a gazdálkodás, ráadásul nincs romlás a hosszú eltarthatóság miatt.”
Edvi László, Executive Chef Belga étterem, Győr


“A megtakarítás a második! első a kiváló minőség és az egyenletesség biztosítása. Az ízek, emlékek megőrzése mellet a Sous-Vide-dal újdonságot viszek az ételekbe a bevált dolgok saját ízlésem és stílusom szerint”.
 Forster Zoltán, Kreatív Chef, Pipacs Bisztro, Győrújbarát


“Nem terveztük,hogy ekkora vendégforgalom lesz és akkor jöttek a kérdések,hogy mit csináljunk. Nyári hétvégéken akár napi 600 főt is betér hozzánk, ezt meg kell tudni oldani és lehetőleg a legjobb minőségben.  Nem akartunk tömeg, átlag étterem lenni de a vendégeket sem akartuk elküldeni és akkor találtam rád és a Sous-Vide technológiára. Úgy tűnik, ez megoldás lesz a problémánkra!”
Loch László, tulajdonos, Víg Molnár csárda, Csopak


A Sous-Vide Chefet az elsők között kezdtük szerintem használni, tesztelni, és úgy gondolom, hogy egy remek magyar fejlesztés. Mivel regionális, illetve magyar étterem vagyunk, úgy gondolom, hogy nem csak alapanyag szinten kell a voksunkat letenni a magyar fejlesztések, dolgok, termékek mellett. Folyamatosan kell magunkat tanítani és azokat is a tanulásra buzdítani, akik a környezetünkben vannak, mert a változás, az új, nem rossz, csak vannak páran, akik ezt nehezen fogadják be.”
Lőrincz György, az év Chefje 2016.


“Sous Vide Chef berendezést használok mert számomra fontos a minőség a megbízhatóság és természetesen a rengeteg tanács és segítség amit a gépek megvásárlása után kapunk. Számomra már akkor sem volt ismeretlen a sous-vide, voltak próbálkozásaim de rengeteget tanultam a kurzusokon és nagyon élveztem az oktatásokat, ezért duplán köszönet neked.”
Pépei Róbert Chef, Ausztria


“A kurzusaiddal kezdődött minden… Tradicionális Olasz konyhát viszek, de kíváncsi lettem hogyan működik, mitől jobb és miként építhető be a konyhába a Sous-Vide, PacoJet, Thermomixer….stb.  A Carbonara ma már Sous-Vide tokaszalonnával és pasztörizált tojássárgájával készül, így teljesen biztonságos és állaga is tökéletes. Általánosságban a sous-vide alkalmazásával precízebbek lettek a hőkezelések és szebbek a textúrák. A legnagyobb előnye, hogy a nagyobb darab és csontos húsokat is el tudjuk készíteni.  Előre sous-videoljuk és tálaláskor csak rápirítunk a megrendelt adagra.”
Rosario Simeoli, Executive Chef, Trattoria Pomo D´oro


Ma már energiatakarékos és pontos Sous-Vide Chef  gépeket használunk, vettünk egy jó nagy főzőkádat és egy új vákuumozót. A legfontosabb? Nálam az ismeretség és a bizalom. Azért ezt a terméket választottuk, mert tudom, hogy ha bármi problémám van a géppel, vagy kérdésem van a technológiával kapcsolatban, nyugodtan felhívhatunk, azonnal segítesz, van kihez fordulni. Ez számomra nagyon fontos.
Stelczer Zoltán Sous Chef, Trattoria Pomo D´oro


“Most már szinte kivétel nélkül mindenki kimondottan szereti a textúrákat és a koncentráltabb letisztultabb ízeket. A tulajdonosokkal az évek során tapasztaltuk, hogy az alapanyag felhasználás költsége csökkent és ez ennek a technológiának köszönhető. A beruházás mára teljesen megtérült.”
Tornyos Balázs, Chef, Olíva étterem, Veszprém


“Valójában a szinte végtelen lehetőségek tárháza és a legkülönbözőbb alapanyagok olyan oldalait is meg ismerhettem, ami hagyományos konyhatechnológiáknál teljesen elképzelhetetlen volt. Sous-Vide Chef berendezéseket  minden szempontból előnyösebbnek tartom, mivel a garancia érvényesítése egy külföldi forgalmazónál esetleg problémásabb lehet, illetve az esetleges alkatrészellátás vagy szerviz is egy hazai gyártónál sokkal rövidebb időt vesz igénybe, így folyamatosan nyomon követem a fejlesztéseket. A beruházás költsége megfelelő kihasználtság mellet nagyon rövid idő alatt megtérül, mint ahogy ez nálunk is történt.”
Vékony Balázs, Chef,  Zip Brewhouse, Miskolc


” Először az egynapos sous-vide képzéseken volt szerencsém megismerni a technológiát és a tudásodat, elkezdtem nyomon követni, utána nézni a munkásságodnak, miután pedig eszközbeszerzésre került a sor, nem is volt kérdés kit keressek fel! A felhasználási köre nagyon széles, szinte minden étlapon szereplő fogásunkban használunk sous-vide technológiával készített húst, köretet, vagy mártást. Véleményem szerint nagyon nagy segítség ez a szakácsoknak. Egy egyszerű burgonyánál is olyan ízek nyerhetőek ki, ami semmilyen más technológiával, de természetesen ez más zöldségekre, gyümölcsökre is igaz.”
Gál Péter, a Telkibányai Ezüstfenyő Hotel ügyvezető Séfje


Sous Vide Chef berendezést használok, mert az elvárásom, hogy a gép megbízható és tartós legyen, könnyen programozható, és pontos hőfokszabályozóval, kis energiafelvétellel dolgozzon. Legfontosabb, hogy van hazai márkaszervize is. Azt a vendéget, aki kóstol, már csak a miértek és a hogyan  érdekli, mert meggyőztük az ízzel és állaggal.”
Bolla Róbert, Chef, Agóra étterem, Tatabánya


 

“NAGY TISZTELETET ÉRZEK IRÁNTAD TAMÁS.  EBBEN AZ ÖNZŐ, ROHANÓ VILÁGBAN TE MEGMUTATTAD A SZAKMA IRÁNTI SZERETETEDET ÉS NEM SAJNÁLOD ÁTADNI A JELEN TUDOMÁNYODAT.  GRATULÁLOK ÉS TOVÁBBI SOK SIKERT ÉS JŐ EGÉSZSÉGÉT KÍVÁNOK NEKED! ÖRÜLÖK, HOGY NEM SHOW-MEN LETTÉL!”
Stern László, Stern-Ker Budapest


“Kedves Tamás! Tisztelettel köszönöm a nagyon körültekintő, alapos ügyintézését!”
Danubius Hotels beszerzési igazgatóság


“Kedves Tamás! Nagyon szépen köszönjük a felajánlott lehetőséget és a gyors intézkedést. Még egyszer köszönjük kedvességüket, és a kedvező javítást”
Nemes József, Sasfészek étterem, Kecskemét


“Az internet web oldalán élménnyel olvastam tevékenységét Az elképzelésünk megvalósításához köszönöm a szakértelmet és a gépeket.”
Magyar Rafael, Thomay pincészet, Badacsony


„Teljesen autodidakta módon találtam Önre a neten, miután hetek óta a sousvide körül forgunk. Nagyon megörültem a magyar gyártmányú gépeknek, és mögöttük egy hiteles szakembernek,  aki tudja, hogy hogyan tudnánk ebbe az egészbe belevágni. Nagyon örülök, hogy megtaláltuk!”
Farkas Boglárka, Marc&Bogi Sous-Vide üzem


“Önzetlen tanácsaidra magam is számíthattam a sous-vide technológiával kapcsolatos ismereteim bővítésében, pontosításában. A sous-vide technológiából diplomázó hallgatóinak, és kollégáinak önzetlen segítséget nyújtott technológiai tapasztalatainak átadásával, előadásaival, kísérleti eredményei ismertetésével, így nem csoda, hogy idén 3 hallgatót is megihletett Tamás munkássága és diplomamunkájának egy részét neki szentelte.”
Zsolnay Gábor, Venesz díjas mesterszakács, szakoktató


 

“A főiskolai hallgatókkal kialakított viszonya példás volt, a hallgatóság bizalommal fordulhatott hozzá bármilyen szakmai segítségért., útmutatásért. Az ifjúságot kreatív megoldásokra, önálló munkavégzésre motiválta. Óraadói tevékenysége színesítette az oktató-nevelő munkát.”
Szalai Zoltán, vendéglátó szakoktató, NYME-AK


“Meg lettek az alapok a tananyagod által, így nem követtünk el olyan hibákat és nem gyártottunk annyi selejtet, mint mások, akik úgy gondolták, hogy a gépet megveszik és majd minden megy magától. Persze az írásos anyag mellett sokat számított, hogy ha valami nem volt egyértelmű, akkor számíthattunk szakmai segítségedre, amit ezúton is köszönünk!
Szamosvölgyi Attila, Corner étterem