
Vomberg Frigyes nálunk dedikálta a Szakácskabátba zárva című Séfregényét
Vomberg Frigyes-Szakácskabátba zárva Vomberg Frici szakmai életének első részét az éttermi konyhákon töltötte. Volt sikeres konyhafőnök, majd ezt követően a tanár, többek között az én tanàrom is. Később food stylist

A szabadnapos szakács
Honnan jött neked ez az ötlet hogy a szuviddal foglalkozz? Először 25 éve Ausztriában találkoztam a technológiával, és külön-külön annak egyes elemeivel is, csak akkor még nem tudtam, mi az,

Mesélj magadról-Beszélgetés Gasztronautával
Mesélj magadról, hol születtél? Nem tudom igazából ki vagyok, vagy kinek a reinkarnációja, de az biztos, hogy csak önmagam szeretnék lenni. Szeretnék szabadon élni, dönteni, tanulni a hibáimból, nem pedig

GASZTRONAUTA ÚJRATÖLTVE
Asztalos István riportja a GASZTRONAUTA kft ügyvezető Séfjével az oldalas magazin 2013. novemberi számában. Asztalos István riportja a GASZTRONAUTA kft ügyvezető Séfjével az oldalas magazin 2013. novemberi számában. Novemberi interjú

Gasztronauta-A 2 éves interjú
-Volt valaki a családodban, aki előtted ezzel foglalkozott, vagy mi alapján választottad ezt a szakmát? A nagyanyám remek cukrász volt és a nagybátyám állítólag jó szakács, aki nem bírta a

Kutatómunka a konyhában
Csidei Tamás neve esetleg kevesek számára cseng ismerősen a fővárosközpontú hazai gasztronómia világában, Debrecenben és Győrben azonban már letette a névjegyét. Az ételek minőségében kompromisszumot nem ismerő séf jelenleg „konyhanélküli”.

Robin Hood utolsó vacsorája
Szomorúan értesültem, hogy elhagyod városunkat, és régiónkat, visszaköltözöl Győrbe. Hál Istennek, az Internet korában, nincsenek távolságok, kapcsolatunk – remélem – nem szakad meg, továbbra is küldesz cikkeket majd a hejszakácsoknak.