Menni enni – Riport a Trend FM műsorán…

Hallgassa meg a 2019. 03. 11-én a Trend FM gasztronómiai témájú műsorában, Buza Sándorral készült rádió riportunkat a sous-vide technológiáról. (1:00-tól)

Sous vide: Direkt vagy indirekt? És hogyan érted el, hogy még Kalla Kálmán is megemelje előtted a szakácssapkáját?
Sous-Vide gépek és zacskók, miért nem tök mindegy?! Plusz a NAGY kérdés: azok a SÉFEK, akik szakszerűen elsajátították nálad a technológiai tudást, hol tartanak MA?
Répa és kacsamell, a tökéletesség útján… És egy titkot ma megtudunk: Így tud egy balatoni kisvendéglő 600 főt, magas minőségben, gyorsan kiszolgálni!
Miért imádják a szakácsok a sous-vide-ot? Mindez mibe kerül, mikorra térül meg és miért hoz több profitot egy étteremnek? Figyelem: Meglepő válaszok…

A szabadnapos szakács

Honnan jött neked ez az ötlet hogy a szuviddal foglalkozz?  Először 25 éve Ausztriában találkoztam a technológiával, és külön-külön  annak egyes elemeivel is, csak akkor még nem tudtam, mi az,

Elolvasom

GASZTRONAUTA ÚJRATÖLTVE

Asztalos István riportja a GASZTRONAUTA kft ügyvezető Séfjével az oldalas magazin 2013. novemberi számában. Asztalos István riportja a GASZTRONAUTA kft ügyvezető Séfjével az oldalas magazin 2013. novemberi számában. Novemberi interjú

Elolvasom

Gasztronauta-A 2 éves interjú

-Volt valaki a családodban, aki előtted ezzel foglalkozott, vagy mi alapján választottad ezt a szakmát? A nagyanyám remek cukrász volt és a nagybátyám állítólag jó szakács, aki nem bírta a

Elolvasom

Kutatómunka a konyhában

Csidei Tamás neve esetleg kevesek számára cseng ismerősen a fővárosközpontú hazai gasztronómia világában, Debrecenben és Győrben azonban már letette a névjegyét. Az ételek minőségében kompromisszumot nem ismerő séf jelenleg „konyhanélküli”.

Elolvasom

Robin Hood utolsó vacsorája

Szomorúan értesültem, hogy elhagyod városunkat, és régiónkat, visszaköltözöl Győrbe. Hál Istennek, az Internet korában, nincsenek távolságok, kapcsolatunk – remélem – nem szakad meg, továbbra is küldesz cikkeket majd a hejszakácsoknak.

Elolvasom