Séfek a Sous-Vide-ról – Klotcz István, a Dombóvári Fortuna étterem tulajdonos-Séfje

Séfek a Sous-Vide-ról – Klotcz István, a Dombóvári Fortuna étterem tulajdonos-Séfje

Augusztusi riportalanyunk Klotcz István, a Dombóvári Fortuna étterem tulajdonos-Séfje Gasztronauta: Szívügyem a Magyar konyha, különösen a Monarchia-beli sokszínű alapanyag és technológia, ami a legkiterjedtebb választékkal jellemezte a hazai gasztronómiai kultúrát. ...
Séfek a Sous-Vide-ról – Szilágyi Máté – Bali Art Cafe

Séfek a Sous-Vide-ról – Szilágyi Máté – Bali Art Cafe

Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam éppen itt az ideje megkérdezni a Séfeket, szakácsokat, oktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a ...
SÉFEK A SOUS-VIDERÓL – Törjék Attila Olimpikon, Catering Chef és szakoktató

SÉFEK A SOUS-VIDERÓL – Törjék Attila Olimpikon, Catering Chef és szakoktató

Júliusi riportalanyunk Törjék Attila Olimpikon, Catering Chefés szakoktató. Gasztronauta; Attila, úgy emlékszem, majd 15 éve ismerjük egymást. Személyes ismeretség nélkül is barátságot kötöttünk. Szerinted a virtuális barátságok is úgy hatnak ...
SÉFEK A SOUS-VIDERÓL – Forster Zoltán, a Börze Étterem és Kávéház Chefje

SÉFEK A SOUS-VIDERÓL – Forster Zoltán, a Börze Étterem és Kávéház Chefje

Júliusi riportalanyunk Forster Zoltán, a Börze Étterem és Kávéház Chefje volt a vendégünk. Gasztronauta;  Szia Zoli! Három éve, amikor a Pipacs Bistro megnyitott, már beszélgettünk a Sous-Videról, a terveidről. Mennyire ...
SÉFEK A SOUS-VIDERÓL – Vendégünk Bujdosó István a noszvaji Rozmaring Vendéglő tulajdonosa és Drahos László Chef

SÉFEK A SOUS-VIDERÓL – Vendégünk Bujdosó István a noszvaji Rozmaring Vendéglő tulajdonosa és Drahos László Chef

Gasztronauta; István, Laci köszönöm, hogy elfogadtátok a felkérést a beszélgetésre. Először is István, zaklatnálak a pályafutásoddal, felvázolnád a főbb állomásaidat? Vannak olyanok, akinek sokat köszönhetsz? Bujdosó István; Szolnokon kezdtem a ...
Séfek a Sous-Videról- Herczku Attila, Vogue állóhajó

Séfek a Sous-Videról- Herczku Attila, Vogue állóhajó

Májusi riportalanyunk Herczku Attila, a Budapesti Vogue állóhajó Chefje. Gasztronauta: Attila, az igazat megvallva nem kóstoltam még mit főztöd a hajón, de megnéztem az ételeiteket és óhatatlanul felmerül bennem a ...
Séfek a Sous-Videról-Nyúzó Imi (KGB)

Séfek a Sous-Videról-Nyúzó Imi (KGB)

Gasztronauta: Imi, most nyílt a Kálvin Gastro Bistro (KGB), hogy érzed magad a titkos ügynökség konyháján? Milyenek az első visszajelzések? Nyúzó Imre;  Természetesen nagyon jól érzem magam,mert ez az amit ...
Séfek a Sous-Videról – Mátay Sándor

Séfek a Sous-Videról – Mátay Sándor

Vadkacsa Büfé, Kerek-Tó SÉFEK A SOUS-VIDERÓL – MÁTAY SÁNDOR, AVAGY VAN JOGOSULTSÁGA A SOUS-VIDENAK EGY VIDÉKI BÜFÉBEN? Gasztronauta; Sándor, csak az eszközök beszerzése kapcsán ismerjük egymást. Mit kell tudnunk, hogy ...
Séfek a Sous-Videról-Farkas Attila

Séfek a Sous-Videról-Farkas Attila

Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam éppen itt az ideje megkérdezni a Séfeket, szakácsokat, oktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a ...
Séfek a Sous Vide-ról-Fekete József

Séfek a Sous Vide-ról-Fekete József

JÚNIUSI RIPORTALANYUNK FEKETE JÓZSEF A BALATONFÜREDI KOLOSKA CSÁRDA CHEFJE VOLT A VENDÉGÜNK. Gasztronauta: Józsi, már Ausztiai munkásságod alatt megismertük egymást. Külföldön is a Sous-Vide Chef termékeket választottad a technológia megvalósítására ...
Séfek a Sous-Vide-ról-Kotra Zoltán a Monk’s Bistrot Chefje

Séfek a Sous-Vide-ról-Kotra Zoltán a Monk’s Bistrot Chefje

Májusi  riportalanyunk Kotra Zoltán, a Monks Bistrot Chefje.   Gasztronauta: Zoli, az igazat megvallva nem kóstoltam még mit főztök a látványkonyhás Bistróban, igaz már 1 éve nyitottatok. Nagyon jó véleményeket olvastam Rólatok, de érdekel, ...
Séfek a Sous Vide-ról – Vidák Zoltán a Konyhafőnök műsor kreatív Séfje

Séfek a Sous Vide-ról – Vidák Zoltán a Konyhafőnök műsor kreatív Séfje

Áprilisi riportalanyunk Vidák Zoltán az ország egyik legkreatívabb embere, jelenleg a Konyhafőnök televíziós műsor kreatív Séfje. Gasztronauta: Zoli, régóta ismerjük egymást virtuálisan, mégis először és utoljára éppen hat éve találkoztunk személyesen. Akkor ...
Séfek a Sous-Videról – Barna Ádám az év felfedezettje

Séfek a Sous-Videról – Barna Ádám az év felfedezettje

Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam, éppen itt az ideje megkérdezni a séfeket, szakácsokat, szakoktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a ...
Séfek a Sous-Vide-ról 13. rész- Corner étterem, Sátoraljaújhely

Séfek a Sous-Vide-ról 13. rész- Corner étterem, Sátoraljaújhely

Februári riportalanyunk, Szamosvölgyi Attila, a Sátoraljaújhelyi Corner étterem tulajdonosa és Fodor Gábor az étterem Chefje. Gasztronauta; Attila, tulajdonosként sok mindent megtettél, hogy a vendégeidnek a legjobb minőséget tudd biztosítani. Vérbeli ...
Séfek a Sous-Vide-ról 12. rész-Asztalos István, a NEK elnöke

Séfek a Sous-Vide-ról 12. rész-Asztalos István, a NEK elnöke

Karácsonyi számunkban riportalanyunk Asztalos István, az Oldalas magazin főszerkesztője, a NEK elnöke Érdekes, hogy eddig még sohasem találkoztunk személyesen, mégis úgy érzem, régóta ismerjük egymást hosszas baráti beszélgetéseink pedig meggyőztek ...
Séfek a Sous-Vide-ról 11. rész-Lock László

Séfek a Sous-Vide-ról 11. rész-Lock László

Gasztronauta-Séfek a Sous-Vide-ról Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam éppen itt az ideje megkérdezni a Séfeket, szakácsokat, oktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, ...
Séfek a Sous-Vide-ról 10. rész – Gál Péter

Séfek a Sous-Vide-ról 10. rész – Gál Péter

Októberi riportalanyunk Gál Péter, a Telkibányai Ezüstfenyő Hotel Ügyvezető Igazgatója volt a vendégünk Gasztronauta; Péter, csak az eszközök beszerzése és az oktatások kapcsán ismerjük egymást. Szeretnélek egy kicsit jobban megismertetni Téged ...
Séfek a Sous-Vide-ról – 9.rész, Vékony Balázs

Séfek a Sous-Vide-ról – 9.rész, Vékony Balázs

Szeptemberi riportunkban Vékony Balázs, a Zip Brewhous Chefje volt a vendégünk. Gasztronauta: Balázs, az igazat megvallva kapcsolatunk még személytelen, mégis jó partneri együttműködés van kialakulóban közöttünk. Valóban ilyen virtuális ez a ...
Chefek a Sous-Videról 8.rész-Vomberg Frigyes

Chefek a Sous-Videról 8.rész-Vomberg Frigyes

Júliusi riportalanyunk Vomberg Frigyes Kreatív Chef, a Bocuse D’or Magyar csapatának coach-a. Gasztronauta; 15 évvel ezelőtt találkoztunk először, a Győri szakácsklub alapító tagjaként ismertelek meg. Később részt vettél a győri ...
Chefek a Sous-Videról 7. rész- Tornyos Balázs Olíva étterem

Chefek a Sous-Videról 7. rész- Tornyos Balázs Olíva étterem

Júniusi számunkban  Tornyos Balázs, a veszprémi Olíva étterem Chefje volt a vendégünk. Gasztronauta: Balázs, rég volt, amikor először találkoztunk. Akkor kezdtem a Sous-Vide technológia intézményi oktatását nagyobb tömegek részvételével . Nagyon ...
SÉFEK A SOUS-VIDE-RÓL 6. RÉSZ-Rosario Simeoli

SÉFEK A SOUS-VIDE-RÓL 6. RÉSZ-Rosario Simeoli

Májusi riportalanyunk Rosario Simeoli, a Budapesti Trattoria Pomo D’ Oro Executive Chefje válaszolt kérdéseinkre. Gasztronauta: Fantasztikus hangulatú ország Itália. Érdekes, hogy nagyon sokan élnek a Te hazád fiai közül Magyarországon. Mi ennek az ...
Lőrincz György, AZ ÉV SÉFJE A SOUS-VIDE-RÓL!

Lőrincz György, AZ ÉV SÉFJE A SOUS-VIDE-RÓL!

Exclusive interjú az év Séfjével Az év konyhafőnöke: Lőrincz György, és Horváth Szilveszter a LaMaRéda Chefje a díjátadón.                           Fotó; Bakcsy Árpád, Forrás; gaultmillau.hu Gasztronauta-Séfek a Sous-Vide-ról 5. Rész Egy nagyon ...
Séfek a Sous-Videról 4. rész – Pépei Róbert

Séfek a Sous-Videról 4. rész – Pépei Róbert

Márciusi riportalanyunk Pépei Róbert, a Zip Brewhous volt Chefje volt a vendégünk. Gasztronauta: Robi, rég volt, amikor először találkoztunk. Akkor kezdtem oktatni a Sous-Vide technológiák. Nagyon hűségesen jártál a kurzusokra, jól tudtad ...
Séfek a Sous-Videról 3. rész-Forster Zoltán (Pipacs)

Séfek a Sous-Videról 3. rész-Forster Zoltán (Pipacs)

Februári riportalanyunk Forster Zoltán, a Győrújbaráti Pipacs étterem és Bistro tanácsadó Chefje volt a vendégünk. Gasztronauta; Amikor hallgattam a szakmai elképzeléseidről tett vallomásodat nagyon nagyot nőttél a szememben. Mitől lettél ennyire ...
Séfek a Sous Vide-ról 2.rész-Bolla Róbert

Séfek a Sous Vide-ról 2.rész-Bolla Róbert

Januári riportalanyunk Bolla Róbert, a tatai Hotel Kristály technológiai fejlesztéséért felelős Sous-Chefje volt a vendégünk. Gasztronauta: Robi, rég volt, amikor először találkoztunk. Akkor a Platán étterem Séfje voltál, és Jakabffy ...
SÉFEK A SOUS-VIDE-RÓL 1. RÉSZ-Edvi László

SÉFEK A SOUS-VIDE-RÓL 1. RÉSZ-Edvi László

Egy nagyon régóta, lassan egy évtizede tartó munka derekán úgy gondoltam éppen itt az ideje megkérdezni a Séfeket, szakácsokat, oktatókat, magánembereket arról, hogyan tudták hasznosítani a tanultakat, vagy kihasználni a ...