A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Vákuumtasak

Termékkategóriák
Termékkategóriák

Vákuumtasakok, vákuumtekercsek, vákuumcsomagoló anyagok minden vákuumcsomagoló berendezéshez

TÖLTSE LE MOST a TASAK FUTÁR applikációt az Önnek megfelelő áruházból!

Sous-Vide céljára csak speciális, többrétegű műanyag zacskó használható, amelynek a belső rétege megfelel az élelmiszer-higiéniai előírásoknak, a külső rétege pedig ellenáll a víznek, gőznek és meghatározott értékig a hőmérsékletnek. A középső rétegek pedig a zacskó mechanikai szilárdságát biztosítják. A Sous-Vide Chef hazai gyártású vákuumfóliák mentesek bármilyen más műanyagokban gyakran megtalálható káros anyagoktól. Az élelmiszer biztonság nagyon fontos a számunkra. Minden tasakunk Biszfenol-A-mentes, ólommentes, polietilén-mentes és fitalát-mentes. Mi komolyan vesszük az élelmiszerbiztonságot! Minőségi tanúsítványt és mikrobiológiai laborvizsgálati igazolást biztosítunk tasakjainkhoz!

Mennyiségi kedvezmények a webáruházban!

-500 db/méret, vagy 5 csomag tekercs – 5%
-1000 db/méret vagy 10 csomag tekercs- 10%

busterotoli

Nagyobb tételben vásárolna?

Keresse fel nagykereskedésünket!

A vákuumtechnológia nem csak a Sous-Vide részeként alkalmazható, hanem önállóan marinálásra, pácolásra, érlelésre, regenerálásra, valamint tárolási célokra is nélkülözhetetlen eszköz. Jelentősen megnöveli a készételek, valamint a friss alapanyagok tárolási időhatárait. Az alábbiakban táblázatban rögzítjük a vákuumcsomagolt termékek tárolási paramétereit.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesülhessen akcióinkról, a vàkuumgép leàrazàsokról, és hozzájuthasson kedvezményes vásárlást biztosító kuponkódokhoz

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:*
Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót:* igen