A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Sous-Vide félkész termékek

Magyar termelőink és gyártóink által készített saját fejlesztésű Sous-Vide félkész termékeink:

Konfitált kacsacomb: 3480 Ft/kg + Áfa, kb 25 dkg/darab
Kakukkfűves kacsamell: 4560 Ft/kg + Áfa, kb 20 dkg/darab
Cseresznyefán füstölt kacsamell: 4560 Ft/kg + Áfa, kb 20 dkg/darab
Füstölt kacsamáj: 9890 Ft/kg + Áfa, kb 15-20 dkg/darab

Rendelési mennyiség: 1 kg/# (10 kg)

Mennyiségi kedvezmények:

10 # -tól – 10%
20 #-tól – 15%
50 #-tól 20%

 

Megrendelés

Megrendelését leadhatja a mellékelt űrlapon.
További információ: info@gasztronautakft.hu

Magyar termelőink és gyártóink által készített saját fejlesztésű Sous-Vide félkész termékeink:

Prémium sous-vide hízott kacsahús termékek. Saját nevelés. Modern technológia.

Harmonikus ízvilág, 8 hét szavatossági idő a precíz Sous-Vide gyártástechnológiánk eredményeképpen

Legfontosabb számunkra a minőség, így kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk. Törekszünk a saját termelésű alapanyagok használatára, így a kacsa mellett a meggyet és az édesburgonyát is saját gazdaságunkból dolgozzuk fel, hogy ízletes szósz-, és köret kiegészítőkkel lássuk el a piacot. “Minőség. Megbízhatóság. Nyomon követhetőség. A kezdetektől a tálalásig.” Jelmondatunk biztosítja minden vásárlónkat abban, hogy termékeink, nem csak 100% magyar alapanyagokból áll, de mindvégig egy gazdaságon belül történik a baromfi nevelése és feldolgozása. A neveléstől kezdve, a tömésen át, a vágáson és szuvidáláson keresztül, egészen a szállításig, hogy vendégei a legkiválóbb magyar hízott kacsa ízét élvezhessék.

Professzionális nevelés és törődés a kezdetektől…
Állatainkat a teljes életciklusuk során a lehető legnagyobb gondoskodással neveljük, ügyelve a minőségi takarmányozásra, higiéniára és az állatok egészségére.

Termékeinket sous vide technológiával készítjük, így az előre formázott, ízesített húsokat vákuumcsomagolás után, folyamatosan ellenőrzött kíméletes hőmérsékleten hőkezeljük. Ez egy lassú eljárás, amely megőrzi az ételekben található összes ízanyagot, zamatot és színt, súlyveszteség nélkül. Az étel így omlós lesz anélkül, hogy veszítene eredeti színéből, tápanyagaiból és textúrájából. A vákuum kiszorítja az oxigént a tasakokból, így akadályozva meg azt, hogy az étel bárminemű nem kívánatos változáson menjen át. Így kizárólag a sous vide kívánt hatásai mutatkoznak az elkészíteni kívánt terméken, kizárva a különféle baktériumok szaporodását is.

Professszionális gyártástechnológiát alkalmazunk Csidei Tamás Sous-Vide gyártástechnológus segítségével, és kiváló konyhatechnológiai eszközöket használunk a Gasztronauta kft jóvoltából, így termlékeink szavatossági ideje hűtve is 8 hét! Gyorsfagasztás esetén 18 hónap szavatossági időt biztosítunk termékeinkre.

Kinek ajánljuk? Egyszerűségében rejlik nagyszerűség. Termékeink tálalásához nincs szükség szaktudásra, egyszerűen sütőben, rostlapon, faszenes grillen is elkészíthetők, így a vállalkozó szellemű háziasszonyok és az exkluzív éttermek is tökéletesen sült húst kínálhatnak az asztalon.

Termékeink: 

  • Premium hízott, vákuumban konfitált kacsacomb
  • Pulled Duck 
  • Premium Sous-Vide Rosé Kacsamell 
  • Füstölt hideg kacsamell 
  • Premium Sous-Vide Füstölt Hízott Kacsamáj. 
  • Kacsamáj pástétom 
  • Sous-Vide félkész termékek

    Tovább

Érdeklődjön az info@gasztronautakft.hu címen!

Megrendelés

Megrendelését leadhatja a mellékelt űrlapon.
További információ: info@gasztronautakft.hu