A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Berkel szeletelők

Az általunk kínált Berkel szeletelõk sorozata a legátfogóbb és legmegbízhatóbb a piacon, mivel történelmileg összekapcsolódott egy márkával és egy területtel, amely e gépekkel kapcsolatos ismereteirõl híres.  Sikerült ezen szeletelõk gyártását helyi szinten tartani, ugyanolyan szintû termék- és szolgáltatásminõség mellett, a világ minden táján elismerten.

A termékcsalád magában foglalja a legújabb generációs gravitációs, függőleges és automatikus szeletelőket, ideális a szárított vagy friss hús darabolására a boltokban és a szupermarketekben, vagy kézi szeleteket (lendkerékkel), ahol nincs áram.

A bemutatott professzionális szeletelő modellek megfelelő és tartós anyagokból készültek, és megfelelnek a CE higiéniai és biztonsági előírásoknak. Az ilyen típusú szeletelő készüléknél a felvágott súlya elősegíti a vágóéllel szembeni tolóerőt. A modelleket megkülönbözteti a pengeátmérő is.

Az ilyen típusú szeletelőnél a kezelőnek kell a feldolgozott szalámit vagy húst a vágóéllel szemben tolni. A modelleket megkülönbözteti a pengeátmérő  és különösen stabil és könnyen kezelhető, ideális intenzív felhasználáshoz mind a kiskereskedelmi üzletekben, mind a szupermarketben és a hipermarketben működő gasztronómia területén. A professzionális függőleges  szeletelőgép minden modellje megfelelő és tartós anyagból készül, és megfelel a CE higiéniai és biztonsági előírásoknak.

Kérjen aktuális ajánlatot a kívánt méretű szeletelőgépre:AJÁNLATKÉRÉS

Berkel Volano B2 tradicionális szeletelőgép ajándék állvánnyal

Származási ország: Olaszország
Professzionális kézi szeletelőgép,

Ez a gép nemcsak szép és elegáns, hanem praktikus és funkcionális is. Az egységet a saját beépített élezővel rendelkezik. Kézzel kezeljük, hogy a penge a felső helyzetben maradjon. A penge körüli ujjvédővel biztonságos a használata. Ezt a CE-szabványú Volano készüléket hosszú évekig fogja használni.

Kézi, lendkerék hajtású szeletelőgép, 265 mm késátmérő
vörös és fekete színben, teli öntöttvas lendkerék Ø 265 mm
kis méret, minimális helyfoglalás
műszaki (“high-tech”) polimer asztalvédő
fejlett, gyors termék mozgató asztal mechanizmus
a penge homorú alakja miatt, csak a vágási ponton érinti a terméket
felvágott-, főtt hús-, és sajt szeleteléséhez,
Fokozatmentesen állítható szeletvastagság: 0 – 2 mm
Szeletelési méret: max. Ø 160 mm / 190 x 150 mm
Késátmérő: 265 mm
Kés anyaga: DIN 1.3505 acél
Önsúly: 33 kg
Hajtás: lánc hajtású
Beépített pengeélező
kétoszlopos felső záró és reteszelő, a tökéletes rögzítése érdekében
fedett penge, tisztítás és használat közben, a maximális biztonságért
Befoglaló méret: 530 x 680 x 540 mm (H)

Csak júliusban! 563 000 Ft ( 443 307 Ft + áfa) értékű öntöttvas állvány  AJÁNDÉKBA!