A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Professzionális Berkel szeletelők

Az általunk kínált professzionális Berkel szeletelõk sorozata a legátfogóbb és legmegbízhatóbb a piacon, mivel történelmileg összekapcsolódott egy márkával és egy területtel, amely e gépekkel kapcsolatos ismereteirõl híres.  Sikerült ezen szeletelõk gyártását helyi szinten tartani, ugyanolyan szintû termék- és szolgáltatásminõség mellett, a világ minden táján elismerten.

A termékcsalád magában foglalja a legújabb generációs gravitációs, függőleges és automatikus szeletelőket, ideális a szárított vagy friss hús darabolására a boltokban és a szupermarketekben, vagy kézi szeleteket (lendkerékkel), ahol nincs áram.

A bemutatott professzionális szeletelő modellek megfelelő és tartós anyagokból készültek, és megfelelnek a CE higiéniai és biztonsági előírásoknak. Az ilyen típusú szeletelő készüléknél a felvágott súlya elősegíti a vágóéllel szembeni tolóerőt. A modelleket megkülönbözteti a pengeátmérő is.

Az ilyen típusú szeletelőnél a kezelőnek kell a feldolgozott szalámit vagy húst a vágóéllel szemben tolni. A modelleket megkülönbözteti a pengeátmérő  és különösen stabil és könnyen kezelhető, ideális intenzív felhasználáshoz mind a kiskereskedelmi üzletekben, mind a szupermarketben és a hipermarketben működő gasztronómia területén. A professzionális függőleges  szeletelőgép minden modellje megfelelő és tartós anyagból készül, és megfelel a CE higiéniai és biztonsági előírásoknak.

A termékek feltöltés alatt állnak, kérem kérjen aktuális ajánlatot a kívánt méretű szeletelőgépre:AJÁNLATKÉRÉS

Berkel szeletelő gépek

Feliratkozás várólistára We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.

Tarts velünk életed legjobb otthoni sous-vide főzés kalandjára!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:*
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót:*