Sous-Vide E-book Pack – Sous-Vide eszközcsomag vásárlással rendelhető!

24900 Ft 19999 Ft

Gasztronauta: Főzés vákuum alatt
A Sous-Vide technológia alapjai és alaptechnológiái, receptekkel

Magyar nyelvű kéziratom elektronikus kiadásban megvásárolható megjelenés előtti változat. Technológiai leírásokat és recepteket tartalmaz,  jelenleg távoktatásként kerül forgalomba áfa mentes tevékenységként.

Az E-book kizárólag eszközvásárlással együtt rendelhető meg! Ezután regisztrációval érhető el a védett tartalom egy titkosított és zárt felületen.  Amennyiben már rendelkezik korábban vásárolt Sous-Vide csomaggal, kérem írja meg a vásárlásának számlaszámát és engedélyezzük a vásárlást. Amennyiben Ön nem tőlünk vásárolta a berendezéseket, lehetőséget biztosítunk arra, hogy rendszeres vákuumtasak vásárlóként is megvásárolja 29.900-Ft-os áron. 

REGISZTRÁCIÓ     

E-BOOK OLVASÁS

A Sous Vide (magyarul vákuum alatt) egy professzionális főzési metódus, egyedi és gyengéd hőkezelési technológia, mely figyelembe veszi az ételek sejtszerkezetét, oxigénmentes környezetben, pontos hőmérséklet-ellenőrzés mellett csökkenti az oxidációt és megnöveli a fogyaszthatóságot a baktériumok szaporodásának megakadályozása által. Alkalmazásával az étel megőrzi természetes ízét, illatát, tápanyagtartalmát, állagát. Így magasabb minőségű ételt tálalhatunk vendégeinknek.
A sous vide technológia olyan kérdésekre nyújt alternatívát mint a gazdaságosság és a minőség. Egy étterem vagy bármely vendéglátó ipari egység a sous vide technológiával csökkentheti a szakmunkaerő igényt és akár 30% csökkentheti az üzemeltetési költségeket a konyhán. Jelentősen csökken a selejt, kitolódik az élelmiszerek szavatossági ideje, meghosszabbíthatjuk vele a szezonokat, helyet spórolhatunk vele a raktározáskor, kezelhetőbbé és jobban nyomon követhetőek válnak a készletek, csökken a leltározásra és ellenőrzésre fordított idő is.
A hagyományos technológiával készült ételeket rövid ideig lehet tárolni, vagy azonnal fel kell szolgálni.
Ezzel szemben a sous-vide technika lehetőséget nyújt arra, hogy az ételeket több napig, vagy akár hetekig tárolják. Ha pár nap múlva vesszük ki a húst a vákuumból és felmelegítjük, akkor ugyan olyan friss a hatása, mintha akkor készült volna. Azonban fontos megjegyezni, hogy a sous- vide kádban történő hőkezelés után azonnal le kell hűteni az ételt a baktériumok elszaporodásának elkerülése céljából.

Az on-line könyv  tartalma:
1. -A sous-vide alapjai; elmélete, veszélyei, élelmiszerbiztonság, eszközei és biztonságos használatuk.
2. -A sous-vide gyakorlati megvalósításának mikrobiológiai alapjai, alapkészítményei.
3. -Zöldségek tartósítási eljárása, marinálása, vákuumban.
4. -Köretek készítése a vákuumtechnológia segítségével.
5. -Halak vákuum alatt, receptek.
6. -Szárnyasok vákuum alatt, receptek.
7. -Sertéshúsok vákuum alatt, receptek.
8. -Marhahúsok vákuum alatt, receptek.
9. -Vadakból készíthető ételek receptek.
10. -Ünnepi ételek, receptgyűjtemény
11. -Desszertek vákuumban, receptek

A csomag ingyenesen letölthető idegen nyelvű könyveket is tartalmaz

44 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: E-book Kategória:

Érdekelhetnek még…