Vákuumzacskók
Sous-Vide céljára csak speciális, többrétegű műanyag zacskó használható, amelynek a belső rétege megfelel az élelmiszer-higiéniai előírásoknak, a külső rétege pedig ellenáll a víznek, gőznek és meghatározott értékig a hőmérsékletnek. A középső rétegek pedig a zacskó mechanikai szilárdságát biztosítják. A Sous-Vide Chef hazai gyártású vákuumfóliák mentesek bármilyen más műanyagokban gyakran megtalálható káros anyagoktól. Az élelmiszer biztonság nagyon fontos a számunkra. Minden tasakunk Biszfenol-A-mentes, ólommentes, polietilén-mentes és fitalát-mentes. Mi komolyan vesszük az élelmiszerbiztonságot! Minőségi tanúsítványt és mikrobiológiai laborvizsgálati igazolást biztosítunk tasakjainkhoz!
Vákuumtasakhoz ajánlott termékeink
Mennyiségi kedvezmények webáruházban történő rendelésnél:
-500 db/méret, vagy 5 csomag tekercs – 5%
-1000 db/méret vagy 10 csomag tekercs- 10%
MEGRENDELÉS: A képre kattintva tegye be a kosárba, majd válasszon hozzá vákuumgépet
EMAIL: rendeles@vakumtasak.hu
SMS +3670 316 4781
VAGY ŰRLAPON!
A vákuumtechnológia nem csak a Sous-Vide részeként alkalmazható, hanem önállóan marinálásra, pácolásra, érlelésre, regenerálásra, valamint tárolási célokra is nélkülözhetetlen eszköz. Jelentősen megnöveli a készételek, valamint a friss alapanyagok tárolási időhatárait. Az alábbiakban táblázatban rögzítjük a vákuumcsomagolt termékek tárolási paramétereit.
Tárolási idők légmentesen lezárt vákuumtasakban (megtekintéshez kattintson)Mélyhűtőben tárolt ételek (-18 ± 2 °C) | Tárolási időtartam normál körülmények között | Tárolási időtartam vákuumcsomagolásban |
Húsok | 4-6 hónap | 15-20 hónap |
Halak | 3-4 hónap | 10-12 hónap |
Zöldségek | 8-10 hónap | 18-24 hónap |
Normál hűtőben tárolt ételek (5 ± 2 °C) | Tárolási időtartam normál körülmények között | Tárolási időtartam vákuumcsomagolásban |
Nyers hús | 2-3 nap | 6-9 nap |
Friss hal | 1 nap | 3-4 nap |
Vadhús | 2-3 nap | 5-7 nap |
Szeletelt szalámi | 4-6 nap | 20-25 nap |
Szalámi | 7-15 nap | 25-40 nap |
Lágy sajt | 5-7 nap | 14-20 nap |
Kemény és félkemény sajt | 15-20 nap | 25-60 nap |
Zöldségek | 1-3 nap | 7-10 nap |
Gyümölcsök | 5-7 nap | 14-20 nap |
Normál hűtőben tárolt, hőkezelt ételek (5 ± 2 °C) | Tárolási időtartam normál körülmények között | Tárolási időtartam vákuumcsomagolásban |
Püré és zöldségleves | 2-3 nap | 8-10 nap |
Tészta/Rizottó/Lasagne | 2-3 nap | 6-8 nap |
Főtt és sült húsok | 3-5 nap | 10-15 nap |
Desszertek töltelékkel (krém és gyümölcs) | 2-3 nap | 6-8 nap |
Száraz sütemények, desszertek | 5 nap | 18-20 nap |
Sütőolaj | 10-15 nap | 25-40 nap |
Szobahőmérsékleten tárolt ételek (25 ± 2 °C) | Tárolási időtartam normál körülmények között | Tárolási időtartam vákuumcsomagolásban |
Kenyér | 1-2 nap | 6-8 nap |
Száraz sütemények | 4-6 hónap | 12 hónap |
Tészta/Rizs | 5-6 hónap | 12 hónap |
Liszt | 4-5 hónap | 12 hónap |
Szárított/aszalt gyümölcs | 3-4 hónap | 12 hónap |
Őrölt kávé | 2-3 hónap | 12 hónap |
Tea | 5-6 hónap | 12 hónap |
Liofilizált termékek | 1-2 hónap | 12 hónap |
Tejpor | 1-2 hónap | 12 hónap |
Válassza ki a megrendelni kívánt terméket
(Kattintson a termékképre, vagy a gyorsvásárlás gombra.)
Showing all 4 results
-
LÉGCSATORNÁS VÁKUUMFÓLIA TEKERCSEK
1680 Ft – 2480 Ft + ÁFA GyorsnézetKosárba -
FŐZHETŐ MIKROBARÁZDÁLT VÁKUUMFÓLIA TEKERCSEK
2490 Ft – 3990 Ft + ÁFA GyorsnézetKosárba -
FŐZHETŐ MIKROBARÁZDÁLT VÁKUUMFÓLIA TASAKOK
1450 Ft – 3200 Ft + ÁFA GyorsnézetKosárba -
LÉGCSATORNÁS VÁKUUMTASAKOK CSOMAGOLÁSRA
2400 Ft – 8900 Ft + ÁFA / 100db GyorsnézetKosárba