Vákuumzacskók

Sous-Vide céljára csak speciális, többrétegű műanyag zacskó használható, amelynek a belső rétege megfelel az élelmiszer-higiéniai előírásoknak, a külső rétege pedig ellenáll a víznek, gőznek és meghatározott értékig a hőmérsékletnek. A középső rétegek pedig a zacskó mechanikai szilárdságát biztosítják. A Sous-Vide Chef hazai gyártású vákuumfóliák mentesek bármilyen más műanyagokban gyakran megtalálható káros anyagoktól. Az élelmiszer biztonság nagyon fontos a számunkra. Minden tasakunk Biszfenol-A-mentes, ólommentes, polietilén-mentes és fitalát-mentes. Mi komolyan vesszük az élelmiszerbiztonságot! Minőségi tanúsítványt és mikrobiológiai laborvizsgálati igazolást biztosítunk tasakjainkhoz!

Vákuumtasakhoz ajánlott termékeink

Mennyiségi kedvezmények webáruházban történő rendelésnél:

-500 db/méret, vagy 5 csomag tekercs – 5%
-1000 db/méret vagy 10 csomag tekercs- 10%

MEGRENDELÉS: A képre kattintva tegye be a kosárba, majd válasszon hozzá vákuumgépet
EMAIL: rendeles@vakumtasak.hu
SMS +3670 316 4781
VAGY ŰRLAPON!

A vákuumtechnológia nem csak a Sous-Vide részeként alkalmazható, hanem önállóan marinálásra, pácolásra, érlelésre, regenerálásra, valamint tárolási célokra is nélkülözhetetlen eszköz. Jelentősen megnöveli a készételek, valamint a friss alapanyagok tárolási időhatárait. Az alábbiakban táblázatban rögzítjük a vákuumcsomagolt termékek tárolási paramétereit.

Tárolási idők légmentesen lezárt vákuumtasakban (megtekintéshez kattintson)

Mélyhűtőben tárolt ételek (-18 ± 2 °C)Tárolási időtartam normál körülmények közöttTárolási időtartam vákuumcsomagolásban
Húsok4-6 hónap15-20 hónap
Halak3-4 hónap10-12 hónap
Zöldségek8-10 hónap18-24 hónap
Normál hűtőben tárolt ételek (5 ± 2 °C)Tárolási időtartam normál körülmények közöttTárolási időtartam vákuumcsomagolásban
Nyers hús2-3 nap6-9 nap
Friss hal1 nap3-4 nap
Vadhús2-3 nap5-7 nap
Szeletelt szalámi4-6 nap20-25 nap
Szalámi7-15 nap25-40 nap
Lágy sajt5-7 nap14-20 nap
Kemény és félkemény sajt15-20 nap25-60 nap
Zöldségek1-3 nap7-10 nap
Gyümölcsök5-7 nap14-20 nap
Normál hűtőben tárolt, hőkezelt ételek (5 ± 2 °C)Tárolási időtartam normál körülmények közöttTárolási időtartam vákuumcsomagolásban
Püré és zöldségleves2-3 nap8-10 nap
Tészta/Rizottó/Lasagne2-3 nap6-8 nap
Főtt és sült húsok3-5 nap10-15 nap
Desszertek töltelékkel (krém és gyümölcs)2-3 nap6-8 nap
Száraz sütemények, desszertek5 nap18-20 nap
Sütőolaj10-15 nap25-40 nap
Szobahőmérsékleten tárolt ételek (25 ± 2 °C)Tárolási időtartam normál körülmények közöttTárolási időtartam vákuumcsomagolásban
Kenyér1-2 nap6-8 nap
Száraz sütemények4-6 hónap12 hónap
Tészta/Rizs5-6 hónap12 hónap
Liszt4-5 hónap12 hónap
Szárított/aszalt gyümölcs3-4 hónap12 hónap
Őrölt kávé2-3 hónap12 hónap
Tea5-6 hónap12 hónap
Liofilizált termékek1-2 hónap12 hónap
Tejpor1-2 hónap12 hónap

Válassza ki a megrendelni kívánt terméket

(Kattintson a termékképre, vagy a gyorsvásárlás gombra.)

Showing all 4 results