A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Vákuumzacskók

Termékkategóriák
Termékkategóriák

Bővebben

Sous-Vide céljára csak speciális, többrétegű műanyag zacskó használható, amelynek a belső rétege megfelel az élelmiszer-higiéniai előírásoknak, a külső rétege pedig ellenáll a víznek, gőznek és meghatározott értékig a hőmérsékletnek. A középső rétegek pedig a zacskó mechanikai szilárdságát biztosítják. A Sous-Vide Chef hazai gyártású vákuumfóliák mentesek bármilyen más műanyagokban gyakran megtalálható káros anyagoktól. Az élelmiszer biztonság nagyon fontos a számunkra. Minden tasakunk Biszfenol-A-mentes, ólommentes, polietilén-mentes és fitalát-mentes. Mi komolyan vesszük az élelmiszerbiztonságot! Minőségi tanúsítványt és mikrobiológiai laborvizsgálati igazolást biztosítunk tasakjainkhoz!

Vákuumtasakhoz ajánlott termékeink

Mennyiségi kedvezmények webáruházban történő rendelésnél:

-500 db/méret, vagy 5 csomag tekercs – 5%
-1000 db/méret vagy 10 csomag tekercs- 10%

MEGRENDELÉS: A képre kattintva tegye be a kosárba, majd válasszon hozzá vákuumgépet
EMAIL: rendeles@vakumtasak.hu
SMS +3670 316 4781
VAGY ŰRLAPON!

A vákuumtechnológia nem csak a Sous-Vide részeként alkalmazható, hanem önállóan marinálásra, pácolásra, érlelésre, regenerálásra, valamint tárolási célokra is nélkülözhetetlen eszköz. Jelentősen megnöveli a készételek, valamint a friss alapanyagok tárolási időhatárait. Az alábbiakban táblázatban rögzítjük a vákuumcsomagolt termékek tárolási paramétereit.

Tárolási idők légmentesen lezárt vákuumtasakban