A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

, , ,

FŐZHETŐ MIKROBARÁZDÁLT VÁKUUMFÓLIA TASAKOK

3300 Ft9900 Ft + ÁFA

Hosszabb ideig tartó sous-vide főzéshez is javasolt légcsatornás, mikrobordás vákuumtasakok. Szárnyascombok, sertés nagyobb és keményebb húsrészei, marha és vadak kemény húsrészeinek hosszú ideig tartó sous-vide hőkezelésére is alkalmas.
Anyagvastagság 110/90 mq (eredeti anyagvastagság/struktúrálás során megmaradt vastagság)

Minimális rendelési mennyiség 100 db/méret
KEDVEZMÉNYEK automatikusan:
1 MÉRETBŐL 5 CSOMAG TASAK, VAGY TEKERCS -5%
1 MÉRETBŐL 10 CSOMAG TASAK, VAGY TEKERCS -10%

95 fokon főzhető mikrobarázdált vákuumtasak
100 db 16X20cm 3300 Ft+áfa
100 db 15X25cm 3600 Ft+áfa
100 db 20X25cm 4600 Ft+áfa
100 db 20X30cm 5500 Ft+áfa
100 db 25X35cm 7900 Ft+áfa
100 db 30X40cm 9900 Ft+áfa

Érdekelhetnek még…

  • Vákuumtechnológia

    LÉGCSATORNÁS VÁKUUMTASAKOK CSOMAGOLÁSRA-100db

    3190 Ft16900 Ft + ÁFA / 100db Opciók választása
  • 639_fsroll2288m00500x500
  • Vákuumtasakokhoz ajánlott termékek

    ……Vákuumtasak töltő állvány

    12900 Ft + ÁFA Kosárba