ASZTALI KAMRÁS VÁKUUMGÉPEK

Sous-Vide Chef Vákuumcsomagoló gépeink professzionális technológiával Nyugat-Európában készülnek, egyedülállóan kizárólag Nyugat-Európai alkatrészek felhasználásával!

Amennyiben €uro pénznemben szeretne vásárolni kedvező árakon, a bal felső menüben kérem válassza ki az € árat, vagy keresse fel ÚJ, € EURÓS VÁKUUMGÉP honlapunkat: VÁKUUMGÉPEK 

A vákuumozó indirekt módon vákuumcsomagol, a belső kamrában kerül sor a vákuumozásra és a hegesztésre is. A vákuumpumpa légüres teret hoz létre, a vákuumszivattyú pedig a vákuumcsomagolásból is kiszívja a levegőt, miközben a szilárd anyagot és a folyadékot bent tartja a tasakban. A szívócső tehát a kamrába torkollik és nem szükséges a csomagolóeszköz nyitott szájvégébe való illesztése.

Alább a konyhai felhasználásra ajánlott professzionális vákuumcsomagoló gépeink találhatók
Saját márkás kamrás vákuumcsomagoló gépek alap funkciókkal.
Alkalmas nagy méretű, vagy több kisebb termék gyors és hatékony csomagolásához.
Kiváló ár-érték arány jellemzi ezen termékeinket.

HOZZÁ AJÁNLJUK SAJÁT GYÁRTÁSÚ VÁKUUMTASAKJAINKAT,

Figyelmébe ajánljuk továbbá PROFESSZIONÁLIS ÁLLÓ VÁKUUMCSOMAGOLÓ-kat:  Saját márkás kamrás asztali és álló vákuumcsomagológépeinket extra funkciókkal.

Vákuumgép állvány
Vásárolhat hozzá rozsdamentes, gurulós vákuumgép állványt is.

Asztali vákuumcsomagoló berendezéseink forint árai tartalmazzák;

-A  10 napon belüli kiszállítást,  személyes beüzemelést,  működési bemutatást,  használati oktatást, csomagolóanyag vásárlási utalványt.

Amennyiben sürgős Önnek, javasoljuk a személyes átvétel Győri telephelyünkön, vagy a teherszállítási szolgáltatásunkat!

Szállítási díjak futárszolgálattal, csomagbiztosítással;  20-40 kg-ig 6.000-Ft+áfa, 40-60 kg-ig 18.000-Ft+áfa, 60-100 kg-ig 25.000-Ft+áfa 100 kg felett egyedi díjszabás,  súlytól függően.