A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Transzparens vákuumtasakok kamrás gépekhez

Termékkategóriák
Termékkategóriák

Bővebben

Kamrás vákuum-csomagológépekkel lezárható transzparens vákuumtasakok rengeteg féle méretben és vastagságban kaphatók, kevesen tudják viszont, hogy a vákuumcsomagoló gépek nem minden tasakot képesek egyformán kezelni, így itt is lehetnek kellemetlen meglepetések a használat során, ami a legtöbb esetben jó vákuumozóbeállításokkal kiküszöbölhető.

Csak csomagolás célra a 70 mycronos vákuumtasakjainkat ajánljuk, de rövid hőkezelésre kiváló minőségű 90 mycronos Sous-Vide főzhető tasakok is használhatók. Minden kétséget kizárólag a piac egyetlen valódi főzhető tasakjai a mikrobiológiai vizsgálati eredménnyel(migrációs tesztekkel)  is rendelkező  121 fokon forrázható, sterilizáló, -40 fokig fagyasztható vákuumfóliákat javasoljuk. Természetesen vákuumtasakjaink rendelkeznek minden dokumentációval amire a HACCP-hez szükség lehet: Kioldódási igazolás, mikrobiológiai kimutatás, specifikációk, tanúsítványok, minőségi bizonyítványok.

A lentieken túl gyártunk fekete vákuumfóliát, arany-ezüst vákuumtasakot, és természetes védőgázas csomagoláshoz megfelelően záró,  nem lélegző vákuumzacskókat is.  Kérjen ajánlatot: info@gasztronautakft.hu

Cégünk az igényes vendéglátáshoz elengedhetetlen minőséget preferálja és a leggyakrabban igényelt méreteit állandóan készleten is tartja, így 1-3 munkanapon belül Önnél lehet.

Vákuumtasakokhoz ajánlott termékek

Mennyiségi kedvezmények azonnali jóváírással a webáruházban!

-500 db/méret – 5%
-1000 db/méret – 10%

-Nagyobb tételek vásárlása esetén keresse fel nagykereskedésünket ITT

Válassza ki a megrendelni kívánt terméke(ke)t