A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

, , ,

SOUS-VIDE CHEF PREMIUM Professzionális sterilizáló tasakok kamrás gépekhez (-40-+121 fok)

2900 Ft13800 Ft + ÁFA

Prémium tasakunk a tökéletes élelmiszerbiztonságért!

A sous-vide nagyobb volumenű felhasználásánál az élelmiszerbiztonsági kockázatok és a káros anyagok kioldódása extrém körülmények között is a minimálisra csökkenthetők. A tasakok vákuumtartása rendkívül fontos a gazdaságos előállítás során, hiszen ezek a tasakok 121 fokos extrám környezetben, forró gőz hatására sem lágyulnak el, így megtartják a légritkított környezetet. Ezek a tasakok rendkívül biztonságosak és megfelelő hegesztés után selejt gyártás nélkül gazdaságos és biztonságos gyártást eredményeznek, így jelentős megtakarítást, elenyésző mikrobiológiai kockázat mellett. Az egyetlen vákuumtasakunk, mely felhasználható élelmiszeripari sterilizáláshoz használható Autokláv rendszerekben és fagyasztható is!

A legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírásoknak is megfelelő sterilizáló tasak

  • -Használható hosszú ideig forró gőzben és Autókláv rendszerekben is!
  • -Kiváló vákuumtartás, és hőlágyulás rezisztencia extrém körülmények között is.
  • -Fagyasztható, hőtűrése -40 – +121 fok

-Hőtolerancia az igazolt mikrobiológiai laborvizsgálatok alapján:

  • +121 fok – 1 óra
  • +100 fok – 2 óra
  • +80 fok – 8 óra
  • +60 fok – nincs korlát
  • -40 fok – nincs korlát

Éttermi és élelmiszeripari Sous-Vide félkész termék gyártására ajánlott!

  • Minimális rendelés:100 db/méret.
  • Kedvezmény:500 db/méret -5%,1000 db/méret -10%
  • Szállítási idő 1-2 munkanap,
  • Szállítási díj 1.000-2.500-Ft
  • Egyéb méretekre  AJÁNLATKÉRÉS
  • Akciós méretek ITT

100 db 15×20 cm  2900 Ft+áfa
100 db 16×23 cm  3500 Ft+áfa
100 db 18×25 cm  4200 Ft+áfa
100 db 20×30 cm  5600 Ft+áfa
100 db 25×35 cm  8800 Ft+áfa
100 db 30×40 cm  11000 Ft+áfa
100 db 40×60 cm  13800 Ft+áfa

Érdekelhetnek még…