SOUS-VIDE CHEF Professzionális sterilizáló tasakok kamrás gépekhez (-40-+121 fok)

1800 Ft6900 Ft + ÁFA

A sous-vide nagyobb volumenű felhasználásánál az élelmiszerbiztonsági kockázatok és a káros anyagok kioldódása extrém körülmények között is a minimálisra csökkenthetők. A tasakok vákuumtartása rendkívül fontos a gazdaságos előállítás során, hiszen ezek a tasakok 121 fokos extrám környezetben, forró gőz hatására sem lágyulnak el, így megtartják a légritkított környezetet. Ezek a tasakok rendkívül biztonságosak és megfelelő hegesztés után selejt gyártás nélkül gazdaságos és biztonságos gyártást eredményeznek, így jelentős megtakarítást, elenyésző mikrobiológiai kockázat mellett. Az egyetlen vákuumtasakunk, mely felhasználható élelmiszeripari sterilizáláshoz használható Autokláv rendszerekben és fagyasztható is!

  • -Használható hosszú ideig forró gőzben és Autókláv rendszerekben is!
  • -Kiváló vákuumtartás, és hőlágyulás rezisztencia extrém körülmények között is.
  • -Fagyasztható, hőtűrése -40 – +121 fok

-Hőtolerancia a laborvizsgálatok alapján:

  • +121 fok – 1 óra
  • +100 fok – 2 óra
  • +80 fok – 8 óra
  • +60 fok – nincs korlát
  • -40 fok – nincs korlát

-Éttermi és élelmiszeripari Sous-Vide félkész termék gyártására ajánlott!

100 db 15×20   1800 Ft+ÁFA
100 db 16×23   2100 Ft+ÁFA
100 db 18×25   2900 Ft+ÁFA
100 db 20×30   3600 Ft+ÁFA
100 db 25×35   5400 Ft+ÁFA
100 db 30×40   6900 Ft+ÁFA

Egyedi méretekre kérem kérjen ajánlatot!

Kiürítés

Érdekelhetnek még…