A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

-40+121 fok,250x400mm sterilizáló tasak kamrás gépekhez. EGÉSZ TARJA, OLDALAS hosszú főzéshez 100 db

9900 Ft + ÁFA

A sous-vide nagyobb volumenű felhasználásánál az élelmiszerbiztonsági kockázatok és a káros anyagok kioldódása extrém körülmények között is a minimálisra csökkenthetők. A tasakok vákuumtartása rendkívül fontos a gazdaságos előállítás során, hiszen ezek a tasakok 121 fokos extrém környezetben, forró gőz hatására sem lágyulnak el, így megtartják a légritkított környezetet. Ezek a tasakok rendkívül biztonságosak és megfelelő hegesztés után selejt gyártás nélkül gazdaságos és biztonságos gyártást eredményeznek, így jelentős megtakarítást, elenyésző mikrobiológiai kockázat mellett. Az egyetlen vákuumtasakunk, mely felhasználható élelmiszeripari sterilizáláshoz, használható Autokláv rendszerekben és fagyasztható is! Használható hosszú ideig forró gőzben és Autókláv rendszerekben is! Kiváló vákuumtartás, és hőlágyulás rezisztencia extrém körülmények között is.

  • Fagyasztható, hőtűrése -40 – +121 fok
  • Hőtolerancia az igazolható mikrobiológiai  laborvizsgálatok alapján:  +121 fok – 1 óra +100 fok – 2 óra +80 fok – 8 óra +60 fok – nincs korlát -40 fok – nincs korlát
  • Éttermi és élelmiszeripari Sous-Vide félkész termék gyártására különösen ajánlott!
  • Minimális rendelési mennyiség  100 db/méret, szállítási idő 1-3 munkanap
  • Mérete: 250X400 mm

 

 

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: T1212540 Kategória:

Érdekelhetnek még…