A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Fagyasztó kamrák

Fagyasztó kamráinkban a lehűtési folyamat felgyorsítva zajlik. Ez elősegíti, hogy a kialakuló fagyás egyenletes mikrokristályokkal telített legyen és a lehető legrövidebb időn belül végbemenjen. A lehűtendő élelmiszer így megőrzi zamatát, állagát és hasznos tulajdonságait, valamint gátolja azon mikrobák működését melyek az élelmiszerekben + 10Cº és + 65Cº között terjednek el. Az általános elv és az Európai Uniós iránymutatás szerint az élelmiszer késztermékek hőmérsékletének 90 perc alatt + 70 Cº-ról + 3Cº-ra kell lehűlnie.

FAGYASZÓ KAMRÁINK ÁRAI TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK. NEM TARTALMAZZÁK A HELYSZÍNI FELMÉRÉS, A SZÁLLÍTÁS, TELEPÍTÉS KÖLTSÉGEIT. PONTOS ÁRKALKULÁCIÓÉRT ÍRJON NEKÜNK! MAIL

  • Fagyasztó kamrák

    Fagyasztókamra 120×120 cm + Aggregát 3,5 m³

    Kérje ajánlatunkat! Megrendelés
  • Fagyasztó kamrák

    Fagyasztókamra 160×160 cm + Aggregát 5,7 m³

    Kérje ajánlatunkat! Megrendelés
  • Fagyasztó kamrák

    Fagyasztókamra 180×180 cm + Aggregát 7,5 m³

    Kérje ajánlatunkat! Megrendelés
  • Fagyasztó kamrák

    Fagyasztókamra 200×200 cm + Aggregát 11 m³

    Kérje ajánlatunkat! Megrendelés

Kamra felmérő űrlap

A vevő által megadott adatok:
* Annak a térnek a maximális hőmérséklete ahol a kamra test elhelyezkedik
* Kültér vagy beltér ha beltér akkor a helység légcseréjét a megrendelőnek biztosítani kell ami KW–ként kb.800m³/óra
* Oldal falon, épületen kívül, fedetlen helyen, féltető fedés, klímatartóra szerelve az oldal falon stb...
* Ez nem azonos a kamra aggregát egymástól mért távolságával egy átlagos kiskamra aggregátja közvetlen a kamra mellett a földön van, akkor a csőhossz kb. 5 méter
* Udvarra az aggregát alá stb.
A hűtőkamra méretei és adatai:
* átlagos... : ha óránként bemennek egyszer és nem hagyják percekig nyitva az ajtót
Hűtendő áru adatai:
* Csomagolva vagy szabadon, ha csomagolva, akkor mibe van csomagolva.
* 24 óránként mennyi friss árut tárol be a kamrába
* A kamrában mennyi árut tárol összesen