A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Fagyasztó kamrák

Termékkategóriák
  • Fagyasztó kamrák

    Fagyasztókamra 120×120 cm + Aggregát 3,5 m³

    Kérje ajánlatunkat! Megrendelés
  • Fagyasztó kamrák

    Fagyasztókamra 160×160 cm + Aggregát 5,7 m³

    Kérje ajánlatunkat! Megrendelés
  • Fagyasztó kamrák

    Fagyasztókamra 180×180 cm + Aggregát 7,5 m³

    Kérje ajánlatunkat! Megrendelés
  • Fagyasztó kamrák

    Fagyasztókamra 200×200 cm + Aggregát 11 m³

    Kérje ajánlatunkat! Megrendelés

Bővebben

Fagyasztó kamráinkban a lehűtési folyamat felgyorsítva zajlik. Ez elősegíti, hogy a kialakuló fagyás egyenletes mikrokristályokkal telített legyen és a lehető legrövidebb időn belül végbemenjen. A lehűtendő élelmiszer így megőrzi zamatát, állagát és hasznos tulajdonságait, valamint gátolja azon mikrobák működését melyek az élelmiszerekben + 10Cº és + 65Cº között terjednek el. Az általános elv és az Európai Uniós iránymutatás szerint az élelmiszer késztermékek hőmérsékletének 90 perc alatt + 70 Cº-ról + 3Cº-ra kell lehűlnie.

FAGYASZÓ KAMRÁINK ÁRAI TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK. NEM TARTALMAZZÁK A HELYSZÍNI FELMÉRÉS, A SZÁLLÍTÁS, TELEPÍTÉS KÖLTSÉGEIT. PONTOS ÁRKALKULÁCIÓÉRT ÍRJON NEKÜNK!   MAIL

Scroll to Top

Tarts velünk életed legjobb otthoni sous-vide főzés kalandjára!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:*
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót:*