A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Vomberg Frigyes nálunk dedikálta a Szakácskabátba zárva című Séfregényét

Vomberg Frigyes-Szakácskabátba zárva

Vomberg Frici szakmai életének első részét az éttermi konyhákon töltötte. Volt sikeres konyhafőnök, majd ezt követően a tanár, többek között az én tanàrom is. Később food stylist lett, szakmai lapokba rececepteket írt és fotózott, majd szakàcs tehetségkutató tévéműsorok sztárjàvà vàlt. Mindezek utàn hamar népszerűvé vàlt a gasztronómia irànt rajongók körében. A hazai gasztronómia és a szakàcs szakoktatás megújításának igazi élharcosa. A nevét igazán akkor ismerte meg az ország gasztronómiai elitje, amikor edzőként (Coach) részt vett a magyar Bocuse d’Or csapat felkészítésében és a versenyeken és segítségével a Magyar csapat elérte eddigi legnagyobb sikerét. Vomberg Frigyes most Győrben a Gasztronauta Kft Sous-Vide boltjàban dedikàlja új séfregényét.

A rendezvényen részt vettek barátok, kollégák és ügyfeleink.