A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

,

3 részes adapter szett (5KSMFGA, 5KSMFVSP, 5KSMVSA)

106347 Ft + ÁFA

  • Ételdaráló KSMFGA adapter +
  • Friss zöldség- és gyümölcsszeletelő és daráló 5KSMVSA +
  • Gyümölcs és zöldségpasszírozó 5FVSP
  • 5KSM2FPPC

Garanciaidő: 2 év hivatalos magyar gyártói garancia

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 5KSM2FPPC Kategóriák: ,

Ételdaráló KSMFGA
Szeletelés, darálás vagy szétmorzsolás. A hús mellett zöldségek, száraz kenyér, friss gyümölcs és sajt. E tartozékkal számtalan ételt tud készíteni!

Hús, hal, zöldségek, száraz kenyér, magvak kemény húsú gyümölcsök és sajt darálásához és szétmorzsolásához. A legjobb eredmény érdekében a hús legyen nagyon hideg, vagy akár részlegesen fagyott. 2 oldalú, 4 pengés önélező rozsdamentes acél késsel, durva és finom lyukú rozsdamentes acél daráló betéttel, valamint benyomó/kulcs tartozékkal együtt. Külön megvásárolható nagy kapacitású ételtálca (5FT).

Friss zöldség- és gyümölcsszeletelő és daráló 5KSMVSA
Gyökérzöldségek és nyers zöldségek, burgonya, hagyma, sajt különböző gyümölcsök, magvak és díszítéshez szánt csokoládé szeleteléséhez és reszeléséhez. Közepes és durva reszelő dobbal és szeletelő dobbal szállítva. A dobok anyaga rozsdamentes acél.

Gyümölcs és zöldségpasszírozó 5FVSP
Kötelező az 5FGA (ételdaráló) eszközzel együtt használni! Az ételdarálóra felszerelhető szűrőtölcsér, szűrőtálca és fröccsenésvédő használatával puha gyümölcsök és főtt zöldségek feldolgozása/pürésítése végezhető dzsemek, pürék, almaszósz, szószok és bébiétel készítéséhez. Pürésíti az ételt, és minden magot, szárat vagy héjat eltávolít. A garatba való behelyezés előtt tehát nincs szükség hámozásra vagy magozásra.

Ételdaráló adapter

123
Továbbfejlesztett kialakítású daráló tartozék: Alaposan megdarálhatja a falafelhez és salsához szükséges zöldségeket vagy a friss húspogácsák alapanyagaként szolgáló nyers húst. Mosogatógépben nem mosható, kézzel mosogatható.

Rozsdamentes acél kés, a puha és kemény hozzávalók feldolgozásához.

Finom (4,5 mm-es) darálórostély, húskrémekhez való főtt húsokhoz, kemény sajtokhoz (pl. parmezán) és kenyérmorzsához használja a finom darálórostélyt.

Durva (6 mm-es) darálórostély, burgerekhez és chilihez való nyes húsokhoz, valamint salsákhoz és szószokhoz való zöldségekhez használja a durva darálórostélyt.

Tömőeszköz: A tömőeszközzel könnyen az adagolócsőbe, a kés és a rostélyok felé nyomhat bármilyen hozzávalót. Mosogatógépben mosható.

Kivehető tálca: könnyen tisztítható. Mosogatógépben mosható

Gyümölcs- és zöldségpasszírozó adapter

123
Szűrőtálca és átlátszó fröccsenésvédő : Az 5KSMFGA** darálóhoz illeszkedő tartozékkal puha gyümölcsök és főtt zöldségek feldolgozása/pürésítése végezhető dzsemek, pürék, almaszósz, szószok és bébiétel készítéséhez.

Pürésíti az ételt, és minden magot, szárat vagy héjat eltávolít. A garatba való behelyezés előtt tehát nincs szükség hámozásra vagy magozásra.

Mosogatógépben mosható.

Nagy méretű darálócsiga: A nagy méretű darálócsigát a daráló tartozék készüléktestébe kell helyezni. Mosogatógépben mosható.

Szűrőtölcsér: A szűrőtölcsért a nagy méretű darálócsiga fölé kell szerelni, és szűrőként funkcionál, mely elválasztja a magokat, szárakat és a héjat a pürésített hozzávalóktól. Könnyű használat és tisztítás. Mosogatógépben mosható.

Gyümölcs- és zöldségpasszírozó adapter

12345
2 az 1-ben tömőeszköz: Ideális szeletelési teljesítményt biztosít a nagy és kis átmérőjű gyümölcsök és zöldségek esetén is – legyen szó uborkáról vagy zellerszárról.

A nagy méretű tömőeszköz nyílásának átmérője körülbelül 6 cm, míg a kis méretű tömőeszközé körülbelül 3,5 cm.

A friss hozzávalókhoz való szeletelő/reszelő háza műanyagból készült, fém meghajtótengellyel. Mosogatógépben nem mosható, kézzel mosogatható.
Szeletelőkés: Gyorsan felszeleteli a zöldségeket, például az uborkát, sárgarépát, a zellerszárat és a cukkinit. Rozsdamentes acélból készült. Mosogatógépben mosható.
Közepes szeletelőkés (4 mm) Kiválóan alkalmas sajtok vagy keményebb zöldségek pl. sárgarépa – finomabb állagúra reszeléséhez. Rozsdamentes acélból készült. Mosogatógépben mosható.
Durva szeletelőkés (6 mm) Tökéletes a hozzávalók lereszeléséhez, például káposztasalátához való káposzta vagy rösztihez való burgonya. Rozsdamentes acélból készült. Mosogatógépben mosható.
Tárolótok: A friss hozzávalókhoz való szeletelő/reszelő tartozék saját tárolótokjába (doboz) rendezetten elcsomagolva kapható, mely megkönnyíti a hozzáférést és a tárolást.