A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

ANTI-GRIDDLE® FLASH FREEZE, 120V / 60HZ, 12 AMPER

813694 Ft + ÁFA

A PolyScience gyorsfagyasztó berendezése

Az így kapott gyorsfagyasztás lehetővé teszi a szószok, pürék, krémek, vinaigrettek és más ételek gyors elkészítését nagyon különböző szilárd vagy félig fagyasztott alkotásokká. Hűvös, krémes középpontok és ropogós felületek pillanatok alatt létrehozhatók a PolyScience Anti-Griddle segítségével, amelynek -30 ° F / -29 ° C-os lemeze lehetővé teszi a gyors egyirányú fagyasztást.

Az eredetileg Grant Achatz séf ihlette Anti-Griddle vaku fagyasztási technika lehetővé teszi a vonzó kettős textúrájú alkotások egyszerű elkészítését és egy teljesen új kulináris birodalom felfedezését. A lehetőségek valóban végtelenek.

  • Készítsen fagyasztott desszerteket és előételeket hűvös külsővel folyékony belsővel
  • Kombinálja a roppanós fagyasztott nyalókákat egy új összetevővel a hagyományos pálcikák helyett. Például egy vanília karamellás fagylalt nyalóka egy  fagyasztott rozmaring ágon
  • Készítsen fagyasztott vinaigrettel készült salátákat, amelyek tálaláskor megolvadnak a tányéron és végigfolynak a salátán, például egy izgalmas céklavinaigrette egy zöld salátán izgalmas színkavalkádot hozhat létre a tányéron.
  • Készítsen egyszerűen  fagyasztott dekorációkkal ellátott ételeket, amelyek könnyen átemelhetők az Anti-Griddle-ről a tányérra
  • Az asztalon vagy a büfében gyorsfagyasztással egyedi, személyes és izgalmas étkezési élményeket kínál a vendégeknek akár a szemük láttára
  • Hűtési hőmérséklet: -34,44 ° C-on rögzítve
  • Elektromos teljesítmény: 120 V 60Hz 6,5 amper / 240 V 50Hz 3,5 amper
  • Rácsméretek: (H x Sz):  36,8 cm x 23,8 cm
  • Teljes méretek: (H x Sz x M): 40,3 x 46,7 x 26,7 cm
  • Szállítási méretek: (H x Sz x M):  58,4 x 55,9 x 53,3 cm
  • A gép súlya: 31,3 kg
  • Szállítási súly: 34, 5 kg

A MadridFusión Innovációs Díj és az Food Network ízletes technológiáért elnyert díjasa

5-10 percen belül az Anti-Griddle® felület -30 ° F hőmérsékletet ér el. Vékony olívaolajréteg felvitelét követően még a palacsinta felületének letapadás nélkül is működik.

“A lehetőségek végtelenek. Újra feltaláltuk a fagyasztott mályvacukrot, a folyékony csokoládét, amelyet Graham Crackers borított. Ez a gép átgondolja bennünket, hogy mit tehetünk valójában. Nem csak az étteremben, hanem otthon is a gyerekekkel és a családdal. ”
-Matthias Merges, Charlie Trotter étterem, Chicago

Néhány Anti-Griddle® ihletésű alkotás:

  • Fagyasztott lazachab
  • Rebarbara jázmin habcsók
  • Karamell-rozmaring vanília nyalókák, folyékony közepén, rozmaringrúdon tálalva
  • Vanília-narancs örvény eperszárnyakkal
  • Földimogyoróvajas brownie fagyasztott krém anglaise bevonatban

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: ST-ANTIGRIDDLE Kategória: