ANTI-GRIDDLE® FLASH FREEZE, 120V / 60HZ, 12 AMPER
813694 Ft + ÁFA
A PolyScience gyorsfagyasztó berendezése
Az így kapott gyorsfagyasztás lehetővé teszi a szószok, pürék, krémek, vinaigrettek és más ételek gyors elkészítését nagyon különböző szilárd vagy félig fagyasztott alkotásokká. Hűvös, krémes középpontok és ropogós felületek pillanatok alatt létrehozhatók a PolyScience Anti-Griddle segítségével, amelynek -30 ° F / -29 ° C-os lemeze lehetővé teszi a gyors egyirányú fagyasztást.
Az eredetileg Grant Achatz séf ihlette Anti-Griddle vaku fagyasztási technika lehetővé teszi a vonzó kettős textúrájú alkotások egyszerű elkészítését és egy teljesen új kulináris birodalom felfedezését. A lehetőségek valóban végtelenek.
- Készítsen fagyasztott desszerteket és előételeket hűvös külsővel folyékony belsővel
- Kombinálja a roppanós fagyasztott nyalókákat egy új összetevővel a hagyományos pálcikák helyett. Például egy vanília karamellás fagylalt nyalóka egy fagyasztott rozmaring ágon
- Készítsen fagyasztott vinaigrettel készült salátákat, amelyek tálaláskor megolvadnak a tányéron és végigfolynak a salátán, például egy izgalmas céklavinaigrette egy zöld salátán izgalmas színkavalkádot hozhat létre a tányéron.
- Készítsen egyszerűen fagyasztott dekorációkkal ellátott ételeket, amelyek könnyen átemelhetők az Anti-Griddle-ről a tányérra
- Az asztalon vagy a büfében gyorsfagyasztással egyedi, személyes és izgalmas étkezési élményeket kínál a vendégeknek akár a szemük láttára
- Hűtési hőmérséklet: -34,44 ° C-on rögzítve
- Elektromos teljesítmény: 120 V 60Hz 6,5 amper / 240 V 50Hz 3,5 amper
- Rácsméretek: (H x Sz): 36,8 cm x 23,8 cm
- Teljes méretek: (H x Sz x M): 40,3 x 46,7 x 26,7 cm
- Szállítási méretek: (H x Sz x M): 58,4 x 55,9 x 53,3 cm
- A gép súlya: 31,3 kg
- Szállítási súly: 34, 5 kg
A MadridFusión Innovációs Díj és az Food Network ízletes technológiáért elnyert díjasa
5-10 percen belül az Anti-Griddle® felület -30 ° F hőmérsékletet ér el. Vékony olívaolajréteg felvitelét követően még a palacsinta felületének letapadás nélkül is működik.
“A lehetőségek végtelenek. Újra feltaláltuk a fagyasztott mályvacukrot, a folyékony csokoládét, amelyet Graham Crackers borított. Ez a gép átgondolja bennünket, hogy mit tehetünk valójában. Nem csak az étteremben, hanem otthon is a gyerekekkel és a családdal. ”
-Matthias Merges, Charlie Trotter étterem, Chicago
Néhány Anti-Griddle® ihletésű alkotás:
- Fagyasztott lazachab
- Rebarbara jázmin habcsók
- Karamell-rozmaring vanília nyalókák, folyékony közepén, rozmaringrúdon tálalva
- Vanília-narancs örvény eperszárnyakkal
- Földimogyoróvajas brownie fagyasztott krém anglaise bevonatban
Engedélyezett utánrendelésre