A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

,

Artisan mini konyhai robotgép 3,3l

196900 Ft + ÁFA

 • Sebességek száma: 10
 • Percenkénti fordulatszám: 40-200 Fordulat (0-10 fokozat között)
 • Motortípus: DC ( Direkt meghajtású )
 • Max. leadott teljesítmény: 0,22 LE
 • Tál kapacitása: 3,3 liter
 • Teljesítménye: 250 W
 • Mérete: 198 x 312 x 312 mm
 • Magasság felhajtott fejjel: 39,9 cm
 • Súlya: 6,5 kg
 • Kábel hossza: 122 cm
 • Hivatalos gyártói garancia: 5 év

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 5KSM3311XECA Kategóriák: ,

A 3,3 literes Artisan mini konyhai robotgép jellemzői

A fémöntvény mini Artisan konyhai robotgép az összes tartozékkal használható kicsi, de erős, a kisebb konyhákba tervezett konyhagép! A KitchenAid robotgépket a „bolygómozgás” tette legendává: ennek a különleges műszaki megoldásnak köszönhető, hogy működés közben a keverőkar az egyik irányban pörög míg a másik irányban elfordul. Emiatt a tál közepe felé tolódó hozzávalókból tökéletes állagú sütemény- és kenyértészták kerülnek ki. Az új mini robotgép ugyanolyan sokoldalú, mint a 4,8 literes nagy testvér, hiszen ugyanazokat a recepteket valamivel kisebb (3,3 literes) mennyiségben tudja elkészíteni, ám 25%-kal könnyebb és 20%-al kisebb, mint a KitchenAid többi, klasszikus billenőfejes robotgépei. Tökéletesen illeszkedik a kisebb konyhákba és rendkívüli eredményeket biztosít. Öntöttvas szerkezetének köszönhetően robusztus és megbízható; a hibátlan teljesítmény érdekében a szerelvényeket és tartozékokat egy erős motor hajtja.

Mivel a főzés folyamata több szakaszból áll, a robotgép tervezői a legsokoldalúbb konyhai eszközt alkották meg. A géphez tartozó és a külön megvásárolható adapterek, tartozékok széles skálája egyszerűen csatlakoztatható a géphez. A hús darálásától a zöldségek szeletelésén át a tészta nyújtásáig vagy vágásáig mindenhez találunk kiegészítőket.

Design és használhatóság:
3,3 literes rozsdamentes acél tál
Rozsdamentes design

Alaptartozékai:
Rozsdamentes acél 3,3 literes űrtartalmú tál
Szálcsiszolt rozsdamentes acél tál fogantyú nélkül. Mosogatógépben a felső rácson mosható.

Krémkeverő
Alumínium, tapadásmentes porszórt bevonattal (poliészter). Nornál és nehéz ételekhez. Mosogatógépben a felső rácson mosható.

Habverő
Rozsdamentes acélból és alumínium fejjel készült 6 huzalos habverő. Olyan felvert ételekhez használható, amelyeket levegősíteni kell. Mosogatógépben nem mosható.

Dagasztókar
Alumínium, tapadásmentes porszórt bevonattal (poliészter). Kelt tészták bekeveréséhez és dagasztásához. Mosogatógépben a felső rácson mosható.

Opcionális tartozékok, amiket külön vásárolhat meg a géphez:

Védőkarima
1 darabból álló, kettős célú tartozék, amely megakadályozza a kifröccsenést, kiömlést. Mosogatógépben a felső rácson mosható.

3,3 literes tál füllel
polírozott rozsdamentes acél, peremezett tál, fogantyúval. Mosogatógépben a felső rácson mosható.

Hajlékony élű keverőlapát
Bevonatos fém, szilikon éllel. A hajlékony él kialakítása gyorsabb keverést és felverést biztosít, a motor leállítása és spatula használata nélkül. Normál és nehéz keverékekhez. Mosogatógépben a felső rácson mosható.
Konyhatechnológiai információk:
Legfeljebb 680 g általános célú liszt és 8 (közepes) tojásfehérje feldolgozására alkalmas.
feldolgozására alkalmas.