A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

,

Fornetto Fumo Pellet Smoker

306064 Ft + ÁFA

A fa tüzelésű és elektromos füstölővel egyenletes sütés és hőmérséklet áll rendelkezésre
„Állítsd be és felejtsd el” BBQ funkció, amely az ételeket egyenletes füstízzel vonja be
Digitális hőmérséklet tárcsák a pontos kalibráláshoz és a pellet szállításhoz
A nagy teljesítményű égetőventilátor stabil és hatékony légáramlást biztosít
Zománcozott acélrács a fokozott tartósság érdekében


Rugalmasság
Túllépi a hagyományos grill képességeit, így sokoldalúságot biztosít a füstöléshez, sütéshez, sütéshez, grillhez és fatüzelésű konvekciós teljesítményhez – alacsony hőmérsékletű és lassú meleg és gyors grillezéshez.

Elektromos gyújtás
Az elektronikus automatikus indítás gyújtása azt jelenti, hogy minden alkalommal ízletesen egyenletes eredményeket ér el – egyszerűen töltse ki a tartályt természetes fából készült BBQ pelletekkel, kapcsolja be, tárcsázza a hőmérsékletet, és készen áll! A Fumo egy fatüzelésű lángon keresztül ízletesen egyszerű, a hagyományos ételeket ízletes, kulináris BBQ alkotásokká alakítja.

Fa pellet doboz
A nagy kapacitású pellet doboz lehetővé teszi, hogy órákig füstöljön anélkül, hogy folyamatosan be kellene töltenie a füstölőt – a Fumo valóban a „beállított és elfelejtett” grill. Használjon tiszta, nedvességmentes pelletet az autentikus íz érdekében.

Hőmérséklet tárcsázás
Minőségi digitális hőmérséklet-szabályozó LED-es kijelzővel a sütőhöz hasonlóan 95–260 ° C-os (alacsony és magas) főzési hőmérsékletet tart fenn.

Hőmérő
Gyors és egyszerű hőmérséklet-ellenőrzés a külső fedélről, Celsius és Fahrenheit kalibrálással.

Fa Pellet csiga
A csúcstechnológiájú fa pellet csiga a fa pelletet az égéstérbe táplálja, és a digitális hőmérséklet-szabályozóval szinkronban működik.

Zománcozott
A zománcozott grill hosszabb ideig megőrzi a hőt, és könnyen tisztítható. 2427,6 cm² főzőfelülettel a Fumo grill évekig nagyszerű szórakozás.

Drót polc
A füstölő alatti tárolóhely tökéletes hely az extra pelletek, a főzési kiegészítők, a fűszerek vagy a szuper-titkos szósz receptek megőrzésére.

Olaj tálca és olajcsésze
A lejtős tálca kialakítása egészségesebb és ízletesebb főzést tesz lehetővé, a zsírok és olajok az olajpohárba kerülnek, emellett egyszerűbb a tisztítása is.

Engedélyezett utánrendelésre

Kategóriák: ,