A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Gastrovac

1490000 Ft + ÁFA

Ez egyfajta „innovatív fazék”, melyben vákuumos környezetben már 35 ºC-on elérhető a forráspont. Vagyis a megszokottnál jóval alacsonyabb hőfokon lehet benne főzni, és olajban sütni. A feltalálók szerint „ilyen módon meg lehet őrizni a termék eredeti vitalitását, nem roncsoljuk a sejtfalakat, jobban megőrizhető íz, állag, tápérték”. Mi több, szivacseffektus is elérhető: az elkészítés után normál atmoszférikus nyomás alá kerülve az étel magába szívja mindazt a folyadékot, amibe belehelyezzük. Ily módon a végtelenségig variálható az íze. Az alacsony nyomású környezet húzza a levegő egészét az ételből miközben összehúzódik. A sütés-főzésük vége közeledtével helyreállítja a nyomást. Az alacsonyabb hőmérsékletek és rövidebb főzési idő jellemzi. Az ételt  bármilyen folyadékkal  együtt helyezik a gépben, a levegőt ezután kiszívják, így képessé teszik arra, hogy a szokásosnál sokkal alacsonyabb hőmérsékleteknél történjen forrás  35°C-nál, vákuumban. Ez olyan ízeket, színeket és szöveteket őriz meg, amik magasabb hőmérsékleteknél felbomlanának.

Vacuum pumpa
Hőmérséklet controll Pt100
Indukciós főzőlap
Kosár tetővel
Digitális Control panel
Vákuumérő
Termékünk aktuális ára és kedvezmények után érdeklődjön  emailben;  info@sousvidechef.hu

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: GASTROVAC Kategória: