A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Kasai Konro Robata állvány – Long Kasai Grillhez

107200 Ft + ÁFA

Új Robata állványaink új szintre emelik a Long Kasai grillen való főzést. Ahelyett, hogy egyszerűen szabályozná a hőmérsékletet a Kasai Grillben, most beállíthatja az étel és a hő közötti távolságot, lehetővé téve, hogy egyszerre főzzön egy sor különféle összetevőt.

Engedélyezett utánrendelésre

Amire még szükség lehet...

Érdekelhetnek még…

 • Grillezők, Kemencék & BBQ

  KASAI HIBACHI Japán Konro Grill- Long

  328900 Ft + ÁFA Kosárba

Termék részletek

 • Alkalmas a 8-12 személyes Long Kasai Grillhez
 • 705mm (L) x 270mm (W) x 360mm (H)
 • 2 rozsdamentes acél polc
 • 430-as rozsdamentes acélból készült, 430-as szálcsiszolt felülettel
 • Üzemi hőmérséklet 107°C és 350°C között
 • brit gyártmány

A Kasai Grillekhez készült új Robata állványaink új szintre emelik a grillezést, és lehetővé teszik, hogy egy  berendezéssel a teljes menüt elkészítheti. A Robata Rack könnyen felszerelhető a meglévő Kasai Grillre, további szerelvények nélkül.

A Robata rácsain változatos ételeket készíthetünk. Pl. a ropogósan és forrón kedvelt ételeket (például a húst és a zöldségeket) közvetlenül a parázson süthetjük meg, a középső és felső szint tökéletes enyhe füstöléshez és lassabb sütéshez. Létezik a háromszintű megközelítés is, ahol a húsokat az alapszinten megpiríthatjuk, ezután feljebb helyezhetjük, hogy átsüljenek, majd a legfelső szinten melegen tarthatjuk.

A 2 rozsdamentes acél polc magassága ezután tovább állítható, így biztosítva az ideális hőmérsékletet és a polcok közötti távolságot az Ön főzési igényeinek megfelelően. A Robata állvány teteje alkalmas az ételek pihentetésére, mivel nem melegszik túl, a középső polc pedig tökéletes nagy húsdarabok lassú sütéséhez.

Csakúgy, mint a mi Kasai Grilljeink, ezek a Robata Rackek is stílusos, szálcsiszolt rozsdamentes acél felülettel készülnek, amely mosogatógépben mosható, és 2 további, könnyen eltávolítható polcot tartalmaz a főzéshez különböző magasságokban. Mivel a polcok ugyanazt a hálót használják, mint a Kasai Grilljeink, új Kasai háló vásárlásával egyszerűen vásárolhat további polcokat.