A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

LYO CHEF LIOFILIZÁTOR (Fagyasztva szárító készülék)

Ft + ÁFA

 LYO CHEF  “FREEZE DRYER”

Ez az integrált fagyasztva szárító rendszer csökkenti a műhelyben elfoglalt helyet , és a lehető legegyszerűbbé teszi a teljes folyamat irányítását. A vendéglátók valós igényeire tervezett berendezés, verhetetlen áron. A Lyo Chef gasztronómiai fagyasztva szárítókat kis tételek fagyasztva szárítására tervezték Kompakt kialakítása és erőteljes funkciói minden szakács igényeit kielégítik, lehetővé téve azoknak a termékeknek a 24 óra alatti előállítását, amelyek minőségük vagy a piacon nem elérhetőek.

2 méretben és kapacitásban kapható:
Lyo Chef M 48 x 63,5 x 73,5 cm
Lyo Chef L 54 x 70 x 79,5 cm

Hogyan működik a Lyo Chef

Helyezze a friss élelmiszereket a tálcákra, zárja le, és indítsa el a Lyo Chefet. Az első fázis a kamra és az élelmiszer lefagyasztása. Erőteljes léghűtő szivattyúja -50°C-ra süllyeszti a kamrát, ekkor indul el a speciális nagy vákuumszivattyú. Az LCD-kijelzőn folyamatosan láthatja az időt, a hőmérsékletet és a folyamat állapotát. Ezután megkezdődik a fagyasztva szárítási folyamat. A tálcák a tálcákat alátámasztó termikus szilikonnak köszönhetően elkezdenek temperálni, aminek következtében az étel hőmérséklete néhány fokkal csökken. Ez a csepp elegendő párolgást hoz létre ahhoz, hogy a termék kiszáradjon. A felszabaduló gőz a főkamra falaira kerül. Ez a folyamat az egész folyamat során megismétlődik, és felgyorsítja a szublimációs folyamatot. A kiválasztott idő letelte után ismét nyomás alá helyezzük a kamrát, és az élelmiszereket kiszedve vákuumzáró üvegekben vagy száraz szekrényben tároljuk felhasználásig. Ezek a termékek évekig eltarthatók, ha megóvják a nedvességtől. Állítsa be a leolvasztás helyzetét, és nyissa ki a Lyo Chef kipufogószelepet. A kamra körül kialakult jégréteg teljesen felolvad, alaposan megtisztítja, és újrakezdi egy új fagyasztva szárítási eljárást.Három ciklusonként le kell engedni az olajat a vákuumszivattyúból, hagyni kell leülepedni, és le kell üríteni a hidegcsapdába nem zárt vizet, újra fel kell tölteni a szivattyút tiszta olajjal és befejezni a feltöltést az átlagos üzemi szint eléréséig.

A felszerelést kiegészíti

  • Nagy teljesítményű nagyvákuumszivattyú szintetikus olajjal az elválasztás és a dekantálás megkönnyítésére.
  • Csatlakozások a fagyasztva szárítóhoz a vákuumozáshoz.
  • Dekantáló kancsó.
  • Tasakos csomagoló
  • Elektromos hegesztőgép 30 cm-es rúddal.
  • Csomag oxigénelnyelő tasakok.
L Mérete: 540x700x795 mm
Szárítófelület 0,714 m²
Tálcák: 6 db
M mérete 480x635x735 mm
Szárítófelület 0,435 m²
Tálcák: 5 db

Elfogyott

Cikkszám: 100%-LYO CHEF Kategória: