A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

,

Multifunkcionális adapter

91706 Ft + ÁFA

  • Anyaga: BPA mentes műanyag,
  • Méret: 246mm X 259mm X 175mm
  • A termék súlya: 3,2 kg
  • Garanciaidő: 2 év hivatalos magyar gyártói garancia

Elérhetőség: 2 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 5KSM2FPA Kategóriák: ,

Miért vásároljon a KitchenAid robotgépéhez multifunkciós adaptert?
Mert a szeletelés, kockázás, reszelés és zsülienre vágás útján az adapterrel a legkényesebb ízlést is kielégítő egészséges családi ételeket és a legválogatósabb vendéget is meglepő elegáns, egzotikus fogásokat készíthet. Mindezt jóval kedvezőbb áron, mintha különálló multifunkciós gépet vásárolna, ráadásul az adaptert pedig a tároló dobozában praktikusan elhelyezheti konyhaszekrényében.

Az ExactSlice rendszernek semmilyen gyümölcs, zöldség vagy keménysajt sem tud ellenállni. A külső kar elmozdításával bármilyen vastagságú szeletek előállíthatók, az egyedi formatervezésű rozsdamentes acél pengékkel és a sebesség kézi szabályozásával pedig biztosítható a puha vagy kemény élelmiszerek precíz szeletelése. A dupla pengés kockázó készlettel a szájba jól beférő méretű kockák, a megfordítható reszelő és zsülien tárcsákkal pedig finom vagy durva reszelékek és csíkok állíthatók elő. Az előkészítési idő is nagyban rövidül, hiszen a 2 az 1-ben extra széles adagolócső és az élelmiszereket a nyílás felé toló eszköz megszünteti a stop-start típusú lekaparást, és biztosítja a feldolgozott anyag bármilyen tálba vagy edénybe történő kiengedését.

Legyen szó hétköznapi vacsoráról, vagy különleges hétvégi étkezésről, minden színesebben, kreatívabban és kényelmesebben oldható meg.