Ocoo – Az intelligens főzőrendszer
208950 Ft + ÁFA
“Az új kulináris forradalom a sous-vide konyha után”
Ha 100°C feletti főzési programot használunk, akkor a külső edényben keletkező nyomás hatására az edényben lévő folyadék vagy az ételben lévő víz soha nem forr fel . Mivel a forralás során sem buborékok, sem a folyadék klasszikus mozgása nem keletkezik, a termék a hosszan tartó főzés ellenére sem veszíti el formáját, és a gőzöléshez hasonlóan nem is törik.
Például egy kockára vágott burgonya 3 óra főzés után tökéletesen megtartja eredeti formáját, vagy olyan állagúra főzhetjük meg a mandulát, mintha vaj lenne.
Az OCOO kettős nyomást használ, hogy szuperfinom textúrát kapjon anélkül, hogy meg kellene kevernie vagy aggódnia kellene az étel eltörése miatt.
A magas hőmérséklet ellenére az étel nem ég meg, mivel mindig párás környezetben, párolgás nélkül készül. Ez a rendszer lehetővé teszi a főzést anélkül, hogy Ön jelen lenne.
Erjesztések, savanyúságok és befőttek

Másfél óra alatt készíthet gyors savanyúságot, fermentált fekete fokhagymát, erjeszthet joghurtot vagy krémeket, mindössze 4 óra alatt tésztákat, zöldségeket és gyümölcsöket. A hagyományos, hosszan erjesztett pasztákat, például a koreai Gochujang-ot, Kimchit, vagy a szójababkrémet hónapok helyett órák alatt készítse el . Az erjedés ellenőrzött környezetben kezdődik a precíz, szabályos és rendkívül biztonságos élelmiszer-eredmény érdekében.
Az OCOO-t edények és tégelyek pasztőrözésére is használhatja , mivel működése, többek között, hasonló egy kis autokláv sütőhöz .
Az OCOO szabályozza Maillard reakciót, és világos, aranyszínű vagy sötét alaplevet főz
Az eljárás azt is lehetővé teszi, hogy az ételben lévő cukrot (fruktóz, méz, laktóz stb.) karamellizálják, hogy intenzív színt adjon az ételnek anélkül, hogy megégne.


Tegye sfolyadékba vagy zsíradékba, és készítsen savanyúságot és befőtteket.
Pörkölt és párolt, hagyományos konyhai fogásokra is kiválóan alkalmazható.
Főzzön folyékony vagy nehéz tésztát, és készítsen elő hüvelyeseket előzetes áztatás nélkül.
Főzzük nyomás alatt, folyadékban vagy gőzzel szabályozott hőmérsékleten és időn belül.
A párolt bain-marie tökéletesen elkészíti a fésűt, a royales-t, a pástétomokat és a töltelékeket forralás nélkül.
Készítsen lekvárokat, zseléket és szirupokat. Tisztított húsleveseket és consommékat
készítünk . A befőtteket és készítményeket üvegekbe vagy zacskókba pasztörizálja. Készítse elő a fekete fokhagymát és más zöldségek, szintén mézben kandírozva.
A gyümölcsleveket redukálás nélkül karamellizálja .
Hagyja, hogy az OCOO inspirálja Önt!
Kettős hatásmechanizmus: külső szintje egy nagynyomású kukta, amelynek belsejében egy germánium kerámiaedényben történik a főzés. Végtelen lehetőségek a kifinomult ételkészítésre. Dél-koreai ételkészítési tradíciókon alapuló csúcstechnológia.
Koreában elsősorban a gyógyászatban használják, Európában és az USA-ban pedig a csúcsgasztronómiában. Felhasználási lehetőségei rendkívül szélesek: levesek, raguk, esszenciák, száznapos tojás, fekete fokhagyma, paszták (rákpaszta, babpaszta, stb.), redukciók nagy változatossággal készíthetők benne.
Engedélyezett utánrendelésre