A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

,

PacoJet 4. MOST BEVEZETŐ ÁRON!

2190000 Ft + ÁFA

Szinte lehetetlen közelebb kerülni a tökéletességhez… talán mégis sikerült!

Pacojet 4: több funkció, nagyobb teljesítmény, nagyobb biztonság

A Pacojet 30 éve forradalmasította számos kiváló szakács mindennapi konyhai rutinját. A svájci precíziós eszköz gyorsan fejlődött bennfentes tippből olyan nélkülözhetetlen eszközzé, amely nélkül egyetlen szakács sem szeretne. Ennek ellenére a „Pacojet AG” nem pihent meg a babérjain, hanem folytatta a gép fejlesztését (a Pacojet 2 Plus 2018-ban jelent meg a piacon). Ez a folyamatos továbbfejlesztés most a „Pacojet 4”-ben csúcsosodott ki: a pacotizálás még soha nem volt ilyen egyszerű, precíz és produktív!

Mit tud a Pacojet 4?

Ide tartozik a „Jet Mode” is. Válasszon a klasszikus pacotizálás – ez négy percet vesz igénybe – vagy a “jet üzemmód” között. Itt a Pacojet 4 mindössze 90 másodperc alatt teljesíti feladatát. A “Jet üzemmód” különösen alkalmas magas zsír- és cukortartalmú receptekhez. Például a fagylalt rendkívül gyorsan feldolgozható, és tovább növelheti termelékenységét. Használhatja a kiterjesztett ismétlés funkciót. A pacotizálási folyamat most akár tízszer is elvégezhető egymás után. Ez lehetővé teszi, hogy minimális idő alatt különlegesen légies és krémes állagot érjen el termékeivel.

Természetesen a Pacojet 4-el ismét dolgozhat túlnyomással vagy normál nyomással is: Akár egy bar túlnyomásnál a pacotizálás során kb. Ez a feldolgozási mód tehát a legjobb feltételeket kínálja ahhoz, hogy például tökéletesen krémes, levegős állagú habokat varázsoljunk a tányérra. Az ízélmény is sokkal intenzívebb a felület megnagyobbodása miatt.

Optimális használhatóság

De nem csak a funkcionalitás bővült a Pacojet 4-el, hanem a használhatóság is alapvetően javult, így optimálisan tervezhető és szabványosítható munkafolyamatai. A nagyméretű és intuitív kialakítású érintőképernyő lehetővé teszi az összes funkció egyszerű használatát – még a legnagyobb stresszben is a konyhában: az animált súgótól a receptbeállítások elmentéséig. Mindenekelőtt kedvenc receptjei mentése és előhívása óriási mértékben növeli a konyha hatékonyságát.

Összességében az új felhasználói felület tökéletes partner a professzionális konyhai környezetben. A munka utáni időt is figyelembe vették. A továbbfejlesztett és leegyszerűsített tisztítási folyamaton túl (kiegészítő tartozékok nélkül; egy gombnyomással és gyorsan, két lépésben a Pacojet tisztítófülekkel) a készenléti funkciót is optimalizálták. Ha hosszabb ideig nem használják (az idő beállítható), a Pacojet 4 energiatakarékos készenléti üzemmódba kapcsol. Az érintőképernyő megérintése után a Pacojet azonnal újra üzemkész.

Nagyobb biztonság a használat során

A Pacojet 4 munkafolyamatainak és funkcionalitásának javítása és optimalizálása mellett az üzembiztonság prioritást élvez. A Pacojet 4 érzékelési funkciói támogatják a készülék helyes kezelését és védelmet nyújtanak a sérülésekkel szemben. Biztosítani kell, hogy a megfelelő szerszám is megfelelően legyen rögzítve. Ezen túlmenően ez biztosítja a fröccsenésvédő megfelelő használatát és azt, hogy a csészék ne legyenek túltöltve.
Ha azonban valami elromlik, és nem működne, a WiFi funkciónak és a hozzá tartozó szervizközponti kapcsolatnak köszönhetően könnyen megtalálhatja és kijavíthatja a hibát.

A Pacojet 4 minden újításával azonban megmaradt a Pacojet feldolgozási lehetőségeinek népszerű bővítése. A Pacojet Coupe Setnek köszönhetően nem fagyasztott élelmiszerek feldolgozására is lehetőség nyílik. A Coupe Set kés ideális húsok, halak, zöldségek, fűszernövények, gyümölcsök, diófélék aprítására, míg a habverőtárcsa folyékony élelmiszerek, például tejszín és tojásfehérje feldolgozására, valamint gyümölcskrémek, turmixok, vegyes italok és még sok más.
A géphez 1 db védőpohár és 1 db műanyag védőpohár tartozik.
A műanyag Pacossier® csészék a hozzáillő védőpohárral a Pacotissier® kulcsa: ezek nélkülözhetetlenek a megfelelő mélyfagyasztáshoz és a bizonyított Pacojet-minőségű eredményekhez.
A speciális konstrukció tökéletes precizitást garantál pacotizáláskor®.
Javaslat: Legalább 20 db műanyag Pacotizing® pohár alapfelszereltségként az intenzív napi használathoz.
Megjegyzés: Új védőpohár áll rendelkezésre a PacoJet 4 hez, a korábbi krómacél pacotizing® pohár Pacojet 4 készülékkel való további használatához nem lehetséges.

Pacojet 4 rendszer
Garancia 1 év
Névleges teljesítmény: 1500W
Hálózati feszültség: 230 V – 50 Hz
Mérete 204/365/498 mm
A penge fordulatszáma 2000 ford. Légnyomás 1,0 bar
Az ideális pacotizálási hőmérséklet -22°C
Az ár tartalmazza:

  • 1db PACOJET 4
  • 1db pakotizáló kés
  • 1db szintetikus/műanyag edény fedővel
  • 1db edénytartó csésze
  • 1db tömítő-késtartó betét

Opciók:

Műanyag Pacotizing® főzőpohár  12 db-os pohárkészlet fedéllel  119.900 Ft+áfa

Tisztító tabletta 60 db-os  19.000 Ft+áfa

 

2023 év elejétől elérhető – foglalja le Pacojet 4-ét most!

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: PACO-4 Kategóriák: ,

Érdekelhetnek még…