A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

, , , , ,

SICO VÁKUUMDOBOZOK ÉS FEDELEK

14599 Ft20438 Ft + ÁFA

Edényvákuumozásra alkalmas vákuumcsomagoló gépével lehetőséget biztosítunk, hogy folyékony anyagokat, készételeket is le tudjon vákuumcsomagolni, ezáltal többszörésére növelni annak szavatossági idejét!

A vákuumszelep egyszerűen nyitható és zárható, így egy mozdulattal megszüntethető a vákuum, és levehető a fedő. Visszazárás után újravákuumozható!  Javasolt felhasználási terület: Szaftos készételek, levesek, főzelékek, mártások vákuumcsomagolására, de kiváló puha és törékeny zöldségfélék, sajtok, halak, húskészítmények, pástétomok, krémek szavatosságának.  A tartály fedőlapjának a fedél számára homogénnek kell lennie. Használhatja őket közvetlenül az acél edényeken. Ideális sütik, chipsek, sütemények, saláták, zöldségek, gyümölcsök, lágy sajtok, szószok, levesek, mártások, egyéb szaftos főtt ételek tárolásához. Acéltartályaink ideálisak a pácoláshoz, marináláshoz is.

Gyártónk befőttes üvegek tetejére is gyárt vákuumozható fedelet 3 méretben, melyek csak előrendelésre kaphatók.  Ezekről a termékeinkről érdeklődjön emailben: info@sousvidechef.hu

Érdekelhetnek még…

  • Vákuumtechnológia

    SICO-Nevada Chrome 320mm tripla hegesztéssel

    129000 Ft + ÁFA Kosárba
  • Vákuumtechnológia

    SICO S-250 Plus Chrome

    59000 Ft + ÁFA Kosárba
  • Vákuumtechnológia

    SICO S-250 Prémium Chrome dupla hegesztéssel

    79900 Ft + ÁFA Kosárba