A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

,

SMOKING GUN- füstölő pisztolyokhoz 4 db-os faforgács csomag

6900 Ft + ÁFA

Kíméletes hideg füstöléssel aromatizálhat anélkül, hogy megváltoztatná a hőmérsékletüket.

Ezeket a vegyszermentes faforgácsokat 4 x 250 ml-es dobozban szállítjuk, amelyeket kifejezetten a PolyScience, a Heston Sage és a Sage Commercial Smoking Guns ™ termékekhez ajánlunk. Gondosan őrölték, hogy tökéletes állagot kapjanak, hogy tökéletes füstöt adjanak így egy kis mennyiség hosszú ideig tart.  4 népszerű fábólállítottuk össze a csomagot- Hickory, Tölgy, Mesquite és Cseresznyefa – ezek a füstölő fafajták minden bizonnyal lenyűgözik a vacsora vendégeit. A faforgácsok ideálisak az ételek füstöléséhez egy grillfelületen is, melyeket  közvetlenül a sütés előtt vagy sütés a vége felé faszénre szórják.

  • A mesquite faforgács merész füstös aromát hoz létre, majdnem keserű kivitelben; csodálatos ízű sertés, bárány vagy marhahúshoz.
  • A Hickory robosztus, erős szalonnás aromájú, és az USA-ban a legnépszerűbb füstölő fa. Nagyon jó sertés oldalashoz, tarjához, marhaszegyhez és barbecue szósszal.
  • A tölgy az egyik  a leggyakrabban használt füstölő fa, amely nehéz füstös ízt ad és kiválóan alkalmas minden vörös húshoz, nehéz vadhúshoz és sertéshúshoz is. Tökéletes kolbászokkal vagy cseresznyével keverve szárnyasok füstölésére is.
  • A cseresznyefa csodálatosan gazdag, sima, édes és gyümölcsös füstöt bocsát ki; tökéletes kiegészítő a gyöngytyúkhoz és kacsamellhez, valamint a zöldségekhez és minden más húshoz, vagy tölgybe keverve finom füstölt pulyka készítéséhez.

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: ST-SMOKECHIPSBOX Kategóriák: ,

Érdekelhetnek még…