A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

,

Sous-Vide Small tasaktartó állvány Sous-Vide kádakhoz

10395 Ft + ÁFA

Vákuumtasak tartó rács Sous-Vide kádjainkhoz!  A termék önállóan, Sous-Vide kád, vagy rúd vásárlása nélkül nem lehetséges!

  • Az optimális keringés biztosítása
  • Méretek  18 x 12 x 15 cm.
  • Az AIS304 rozsdamentes acélból készül

Unod már a tartályodban úszó tasakokat? Amikor elkezded főzni a sous vide-fogásokat, gyakran találkozol olyan helyzettel, amikor a tasakok a vízfürdőben lebegnek?  Aligha az a folyamat, amelyre vártál.  Nagyméretű állványunk használatával megduplázódik a vízfürdő kapacitása, és az optimális keringés biztosítása érdekében megtartja a távolságot az étel tasakok között.

A tasaktartó elválasztja az étel tasakokat, hogy maximalizálja a sous vide tartályban lévő adagok számát, és elősegíti az étel tasakok elmerülését is.
A főzőtasakok függőleges vagy vízszintes elrendezésére szolgálnak a megfelelő keringés és az egyenletes főzés érdekében. Az állvány három különböző helyzetben használható különféle méretű étel tasakok elhelyezésére.

A kézműves sous vide állványaink tervezésekor és gyártásakor nincs sarok. Amikor rozsdamentes acélt helyeznek vízfürdőbe, egyesek aggodalmukat fejezik ki a rozsda miatt. Annak érdekében, hogy teljesen biztosak legyünk abban, hogy a rozsda soha nem lesz kérdés, az AIS304 rozsdamentes acélt választottuk a sous vide állványainkhoz, hogy a SousVideTools® sous vide állvány 100% rozsdamentes maradjon, még hosszabb ideig főzve is.

Elfogyott

Érdekelhetnek még…

  • Megszűnt / már nem rendelhető termékek

    ….Sous-Vide Chef Delight EVO Sous-Vide rúd

    54890 Ft + ÁFA Tovább