A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

SZUVIDÁLÁS KÖNNYEDÉN

4666 Ft + ÁFA

Könnyen kivitelezhető receptek – gasztroélmény felsőfokon.
Sokan vágyunk arra, hogy otthonunkban is éppolyan omlós, illatos, szaftos hússzeleteket, roppanós, élénk színű, zamatos zöldségeket és krémes desszerteket fogyaszthassunk, mint egy remek étteremben, és a szuvidálás révén ezt valóra is válthatjuk.

 

Könnyen kivitelezhető receptek – gasztroélmény felsőfokon
Sokan vágyunk arra, hogy otthonunkban is éppolyan omlós, illatos, szaftos hússzeleteket, roppanós, élénk színű, zamatos zöldségeket és krémes desszerteket fogyaszthassunk, mint egy remek étteremben, és a szuvidálás révén ezt valóra is válthatjuk. A sous vide technika segítségével nap mint nap izgalmas fogásokkal örvendeztethetjük meg magunkat és szeretteinket. A Szuvidálás könnyedén változatos ételekkel bővíti a már jól bevált receptjeink körét; segítségével a mindennapokban is alkalmazhatjuk ezt a csodálatos főzési technológiát, amellyel a legkíméletesebben és legízletesebben készíthetjük el tápláló fogásainkat.
A receptkönyv gyakorlatias tanácsokkal, titkos praktikákkal, valamint a szuvidálás technikájának átfogó bemutatásával nyújt segítséget kezdőknek és haladóknak egyaránt.
Bármelyiket is készítsük el a 140, harmonikusan összeállított fogás közül, Michelin-csillagos étteremben érezhetjük magunkat, amikor szétomlik szánkban az ízletes falat.
***
VÁLTOZATOS RECEPTEK: ZÖLDSÉGES, HALLOUMI SAJTOS KEBAB * SZÁRÍTOTT AHI TONHAL WASABIVAL * ROZMARINGOS BORJÚBORDA * FÖLDIMOGYORÓS CSIRKESATAY * KONFITÁLT KACSA * SÓS KARAMELLÁS SAJTTORTA * ESZPRESSZÓ MARTINI
***
CAREY COPELING londoni séf a sous vide szerelmese. 2015 óta kísérletezik szuvidálással és foglalkozik receptírással. Ínyenc követőivel a sousveats.com weboldalon osztja meg receptjeit.
100-nál is több recept otthoni vacsorákhoz zöldség, hal, tenger gyümölcsei, vörös hús, szárnyasok felhasználásával, amit desszerttel és koktéllal koronázunk meg Sous vide alapok az alapvető technikák bemutatása, újabb praktikákkal kiegészítve
A bevállalósabbaknak néhány izgalmasabb recept grillezett polip, piri-piri kappanszárny, őzgerinc készítéséhez
Praktikus táblázatok a főzési idő és az ideális hőfok megválasztásához

Író: Carey Copeling

Kiadó: ALEXANDRA KIADÓ 2021.08.10.
Fordító: Kuttor Eszter
EAN: 9789634479871
Eredeti megnevezés: The Effortless Sous Vide Cookbook
Megjelenés: 2021.08.10.
Kötésmód: ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám: 232
Méret [mm]: 190 x 235 x 15
Tömeg [g]: 520

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: SZUVID-2 Kategória: